Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonuna kadar kadro disi kalmali yoksa bu bizim basimizi daha cok yakar

Hoca bide her maç uyarıyoruz diyor
Anlatsın bakalım ne diyecek diyor anlaşılan sağlam kızağa çekecek ama en sıkıştığı an yine alır oyuna
Dün fegholui de olduğu gibi

Evet dün Feghouli'yi sıkıştığı için aldı. Dk 81 maç 3-0, 10 kişiyiz. Gerçekten sıkıştığı için almış Feghouli'yi, çünkü girip maçı kurtarmasını istedi Feg'den 81. dakikadan sonra.

Belhanda kırmızı gördüğünde 2-0 magluptuk..Ve komple takım kötü oynuyordu.. Atıldıktan sonra 2 gol daha geldi. Belhanda suclu, iyi oynamadı, atılması da bu işin tuzu biberi oldu ama gunah kecisi ilan da etmeyelim. Takımda herkes iyi, bir tek Belhanda mı kotuydu??

Belhanda kırmızı gördüğünde 2-0 magluptuk..Ve komple takım kötü oynuyordu.. Atıldıktan sonra 2 gol daha geldi. Belhanda suclu, iyi oynamadı, atılması da bu işin tuzu biberi oldu ama gunah kecisi ilan da etmeyelim. Takımda herkes iyi, bir tek Belhanda mı kotuydu??

Herif 2 senedir kötü, 2 senedir bir şey yapmıyor. 2 senedir büyük maçlarda fiyasko, 2 senedir takımı sabote ediyor, 2 senedir Belhanda olmasa puan kaybı yaşardık dediğimiz tek maç yok... Sayalım mı daha?

Herif 2 senedir kötü, 2 senedir bir şey yapmıyor. 2 senedir büyük maçlarda fiyasko, 2 senedir takımı sabote ediyor, 2 senedir Belhanda olmasa puan kaybı yaşardık dediğimiz tek maç yok... Sayalım mı daha?
Ben sadece dünkü maç özelinde yazmıştım. Evet , haklısın, 2 senedir dogru, duzgun maçı yok. Ben satılmasını istemiştim. Hatta takımdan ilk gitmesi gereken kişi Belhanda olsun demiştim mesajlarımda ama olmadı.

Yok arkadaş vallahi billahi yıldım ben bu heriften. Artık toplanmasını iyi oynamasını filan da istemiyorum

1 maç iyi oynasa diğer maç kesinlikle bir halt yiyor. Bu herifin sorumsuzca kırmızı kartlarından , vurdumduymaz tavırlarından yıldım usandım

Bir de utanmadan kırmızı kart yediği pozisyondan pis pis gülüyor kimsin ulan sen ?

İlk günden beri dedim, bunu almayin, bunu almayin baskasini alin, taktik degistirin bunu almayin...
ama buradaki VASAT SEVİCİLER bizi hemen Sneijdersporlu diye ilan etti. Alin oynayin iste.
1.5 sene 3 gol 3 kirmizi, hainliklerle dolu

Bence doğru bir bakış açısı değil bu. Tamam takım komple kötü başladı, 2-0 da geriye düştü lakin benim içimde maçı döndürebileceğimize dair küçük de olsa bir umut vardı. Yani 2-0'dan sonra maçı kapatmadım lakin Belhanda'nın kırmızısından sonra kapattım. 11 kişi olsan ve ilk yarı bitmeden es keza bir gol dahi bulsan maç çok farklı yerlere gidebilirdi. Profesyonelim diyen milyon avrolar kazanan bir futbolcunun böyle bir hainlik yapmaya hakkı yok. Bile isteye yaptı onu. Ki 11 kişi olsak bence geçen seneki gibi 2-1 veya en fazla 2-0 mağlup olurduk. Trabzon skoru koruyayım psikolojisi ile en fazla oyunu kitlerdi. 4-0 mağlup olmazdık diye tahmin ediyorum. Bu skor çok yıkıcı oldu.

2-0 mac cevirilir. Ts okadar iyi degildi. Ama bu gerizekali kirmizi ile, butun hamleleri yok etti, Fermandoyu tamamiyle yalnız birakip öldürdü.
Fernando bunu dovse yeridir

Sırf Sneijder yuzunden elestiriliyor,sahip cikalim dedik ama sahip cikilacak bi Adam değilmissin, bunu çok gec anladik 1 değil 2 değil be Allah seni bildiği gibi yapsin

bi de cevap vermis utanmaz herif

bitti olm senin isin defterini dürüdük bas git

hoca bile seni yem etti

Verileri Mustafa Sarp ve Barış Özbek ikilisiyle örtüşüyor.Bundan sonra bu 2 isimle karşılaştırılmalı.

R1KGcK.png

by39OQ.png

Benim umutum SL grupu kolay cikti bu adam orda 2 asist yapar ve onu kisin birine satariz düsünüyordum. Ama en iyisi oynatmayalim. Ordada cirkefligini gösterir ve almayi isteyen takim bile kalmaz

Bütün takıma sövülüyor, nerede yaşıyorsunuz anlamıyorum ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt