Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adam CL'de hicbir şey yapamaz, yönetime biraz güvenimiz olsaydi veya Ndiaye transferi daha erken olmus olsaydi, bu capsizi simdi Nice'e kiralamistik

bu sezonun icine ederse yönetim eder

yalnız herkes belhanda'ya catmis, GS kariyeri bitti bunun
olmasi gereken bu. burası büyük bir kulüp ben her maçta bir taraftar olarak bu sakat acaba kart görür mü, salakça bir top kaybıyla rakibe asist yapar mı diye düşünmekten gına geldi. hoca bile ''hep tembihlememize rağmen'' diyor. 28 yaşında profesyonel bir sporcu buna ihtiyaç duyuyorsa ve uyarıları yerine getirmiyorsa bunun oynayacağı yer burası değil.
birde sanki yetenekli topçu takima hic gelmemiş, ''görmemiş'' gibi savunuyorlar bunu. çok ilginç çok

olmasi gereken bu. burası büyük bir kulüp ben her maçta bir taraftar olarak bu sakat acaba kart görür mü, salakça bir top kaybıyla rakibe asist yapar mı diye düşünmekten gına geldi. hoca bile ''hep tembihlememize rağmen'' diyor. 28 yaşında profesyonel bir sporcu buna ihtiyaç duyuyorsa ve uyarıları yerine getirmiyorsa bunun oynayacağı yer burası değil.
birde sanki yetenekli topçu takima hic gelmemiş, ''görmemiş'' gibi savunuyorlar bunu. çok ilginç çok
bunu savunanlar futbol bilgilerini iyi irdelemeli bence

Verileri Mustafa Sarp ve Barış Özbek ikilisiyle örtüşüyor.Bundan sonra bu 2 isimle karşılaştırılmalı.

R1KGcK.png

by39OQ.png
Mustafa Sarp fiyat performans olarak daha iyi diyebilir miyiz

Zamanında bu dallamaya güvenen aklımı seveyim. Bir daha maça çıkmaması gerekiyor.

figulı sıcana kadar yedek kulubesine gececektir sırayla oynamaya devam ederler

Niye aldı fark atmasın diyemi puff

Seni anca böyle kopan maçta son 10 dk oyuna alırım mesajı vermek istemiş olabilir.
İlk 11'de forma vermeye devam edeceği bir ismi çıkararak daha fazla yıpranmasını engellemek istemiş olabilir, onun sakatlanma riskini ortadan kaldırmak istemiş olabilir.
Oyuna girdikten sonra hala isteksiz isteksiz takılıp takılmayacağını görmek istemiş olabilir.

Başka bir şey de olabilir.

Tek bildiğim sıkıştığı için oyuna almadığı.

senin nefes almaya bile hakkin yok. birde sampiyonlar ligo oynayacam diyor. sen git kumda oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt