Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha transferi sözkonusu olduğu andan itibaren en olumsuz görüş bildiren kişiyimdir, hatırladığım @Can BÜYÜK var benden başka...

Şu ana kadar hiç yanıltmadı kepaze herif. Mevkisizliğini, mental problemlerini, fair play düşmanlığını görmek için allame olmaya gerek yok zaten, bunlar yeni şeyler değil; şaşıranların aklına şaşarım. Kör göze parmak hesabı yenen bir kazıktır, transfer riski filan değil yani.

Transfer sezonunu, iyi birkaç futbolcunun transfer edilmesinden bile daha çok Belhanda ve Maicon' un gönderilmesine dair haberler görebilmek umuduyla takip ettim; hazırlık dönemindeki görüntüsüyle ümidimi kestiğim Feghouli' yi de bunlara ekleyerek, ''Üçe beşe bakmadan gönderilsinler'' dediğim zaman tepki gösterenler dediğim noktaya gelmiş durumdalar ama iş işten geçti şimdilik. Umarım ara transferde müşteri çıkar da olası en zararla kurtuluruz bu 'safra' lardan...

Bi 15 güne kral ilan edilir tekrar müritleri tarafından zira bu süre zarfında top oynayamayacak nasıl bir futbolcu ki sadece futbol oynamadığında savunulabiliyor yazık. Neyse ki alayını yok saydım kafam rahat bunu savunan bu adamdan bile beyinsizdir zaten.

Bir daha forma yüzü görmemli bence. Ben olsam oynatmam. Zaten göndermeyerek hata yaptık.

Oynadığı oyunu(!) bir kenara koyarsak dünkü yaptığı hareket kasıtlı değildi.topla beraber gidip ayağından açtığı esnada yusufun kayarak müdahele ettiğini görmemiş bile olabilir.bana kalırsa kırmızı kart biraz ağır oldu.

Bundan sonra transfer öncesi psikoloji ekibi bir test yapmalı her gelen oyuncu hakkında.

Bundan sonra transfer öncesi psikoloji ekibi bir test yapmalı her gelen oyuncu hakkında.
Bu yeni bir şey değil. Avrupa kulüpleri alacağı futbolcunun mental karakterini yeteneklerinden daha önde tutar. Belhanda özelinde konuşacaksak, psikoloğa filan gerek yok zaten; Dünya Alem bilir kafasının kırık olduğunu...

''Aman efendim, Tudor ne güzel kadro planlaması yaptı'' geyiği vardı; hala da diretenler, geçen yılki kadronun korunması gerektiğini iddia edenler var...

Sokayım böyle planlamaya; sadece Gomis maliyetinin karşılığını verebildi ki sorunsuz şekilde takımda kalmış olsaydı, onun da iyi performansını devam ettirebileceğinden kuşkuluydum. Transfer edilmelerinden memnuniyet duyduğum Fernando-Mariano bile beklentimin altında kaldı maalesef. Diğerlerinin hali ortada...

Ha, ''Peki nasıl şampiyon oldu bu kadro?'' diyenler olacaktır. FB nin iyi kadro kuramaması, BJK ın yaşlı kadrosuyla UCL de haddinden fazla yıpranması, BŞ in çok kritik birkaç maçta olmadık puanlar kaybetmesi ve elbette Terim' in marifetiyle gelmiştir şampiyonluk. Ki Fiyat/Fayda olarak değerlendiriyorum geçen yıl yapılan transferleri. Bu yıl yeterli transfer bütçesinin oluşturulamamasının direkt sebebidir...

sarı kırmızı renklerle görünce artık kendisinden utanç duyacak seviyeye geldiğim belhanda isimli şahsın bugüne kadar yaptığı adilikler.

Umarım Ocak ayında bu seneki alacağına karşılık sözleşme feshederiz.

Bjk macinda firat resmen eyyam yapmis ve belki de sampiyonlugun gitmesine engel olmus

Net kirmizi

Saglam bir para cezasi kesilmeli bari ödediğimiz yillik ucreti azaltalim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çöp oğlu çöp. geldiği günden beri aynı düşüncedeyim. sneijderden sonra 10 numara diye alınan adam bu olmamalı. bu kadar gayriciddi bir oyuncunun bizim formamızı taşıması kadar saçma bir şey yok. her maç aynı gayriciddilik, vurdumduymazlık, umursamazlık... umarım bir daha forma yüzü göremez.

Galatasaray forması ile çıktığı 40. maç

attığı gol 3 yediği kırmızı kart 3

en komiği ise hala savunmaya çalışan güruh var forumda ahahahaha

şampiyonlar liginde listesinde adı olmamalı zaten 21 kişi yazabilcez gereksizlere yer yok,ligde forma yüzü göstermesin hoca geçen senede 2 maç kestin biliyosun sıkıntılı herif yollayacaktın ne olursa olsun,devre arasında becerebilirlerse satsınlar şimdiden çalışmaya başlasınlar malum koca 3 ay yetmedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt