Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Sneijder bitti, şimdi de Hagi ile aynı cümlelerde adı geçiyor. Utanç verici bir durum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim ne açıdan dediğimi biliyorsun MehmetBen tv den izliyorum birşey göremiyorum kendisinde bu sadece bir bahane tribünde izlemeyle tvden izleme arası ne kadar fark olabilirki tvde sansür mü uyguluyorlar bu herife karşı yaptığı iyi şeyleri sadece tribündekiler mi görüyor.Birde bu Hagi nin zamanında sosyal medya yoktu iyi ki lafı da yeni moda oldu.Keşke Hagi nin zamanında sosyal medya olsaydı da yaptıklarının en ince ayrıntısına kadar videolarını kendisini seyredemeyenler izleyebilseydi.
Hele şükür kafası çalışan biri çıktı şu takımda oyuna tepki gösteren kaç adam varSu hain lafı maci sattı boş laflar bunlar. Kendine 2-0ı yediremedi sigorta attı iş bitti.
Bak adam futbol yorumluyor bizde saygı gösteriyoruzkirmizi yemesi önemli degil.
ama katkisi yok takima.
gomis forumca gönderildi sira fege geldiydi.
feghouli bu takimin önemli oyunculardan ve rod gibi payi var gecen seneki sampiyonlukta.
iyi ki gitmedi en temiz teknikli oyunculardan takimda.
asil gitemsi gereken belhanda, kirmizi yemesinden de degil.
ic sahada biraz iyi görünür gibi oluyor sonra deplasmanda kayip bu yüzden ilk gitmesi gereken oyuncu bu
feghouli degil.
Haaa, iyi o zaman, adam(!)ın günahını almışız; aydınlattığın iyi oldu!...Su hain lafı maci sattı boş laflar bunlar. Kendine 2-0ı yediremedi sigorta attı iş bitti.
Abi Melo da kırmızı görüyordu ona aynı bu şekilde muamele yapılıyor muydu peki.Sen Hagi den örnek vererek adamın kusrunu örtmeye çalışıyorsun bence.Benim derdim kırmızı görmesinden çok bundan ders çıkarmayıp yine aynı şeyleri yapacak potansiyelde.Ayrıca gördüğü kırmızı kartın hiçbir elle tutulur yanı yok çok manasızdı.Benim ne açıdan dediğimi biliyorsun Mehmet
Yok yetenek mış yok pozisyon larda ne yapmış konuyu alıp başka yere çekmektir
Sizin kafaya göre yada sen değilsen başka birinilerin kafaya göre her kastı kırmızı kart gören sabotaj ci ve bir daha forma verilmemeli
sagol renktas ama gercegide bu.Bak adam futbol yorumluyor bizde saygı gösteriyoruz
Çalışmıyorum yaptığı yüzde yüz eseklik ama sadece mağlubiyeti ruhsuz oyunu yenilgiyi kabul eden oyunu belhandaya yıkmak lazımAbi Melo da kırmızı görüyordu ona aynı bu şekilde muamele yapılıyor muydu peki.Sen Hagi den örnek vererek adamın kusrunu örtmeye çalışıyorsun bence.Benim derdim kırmızı görmesinden çok bundan ders çıkarmayıp yine aynı şeyleri yapacak potansiyelde.Ayrıca gördüğü kırmızı kartın hiçbir elle tutulur yanı yok çok manasızdı.
Hoca Alanya maci disinda adam akıllı futbolmu oynatiyor onu anlat sen kirmizi kartın arkasına saklanmayı iyi biliyorsunuz. Gecen sezon 3-0lik bjk macinda bile bu kadar rezil bir 11 futbolcu toplulugu gormemistim.Haaa, iyi o zaman, adam(!)ın günahını almışız; aydınlattığın iyi oldu!...
Sigortasına sıçtığım...
Gorecez makbaba fernando maicon gotu basi dagitarak oynamaya devam ederse biz daha cok 4 yeriz bu sezon.Hele şükür kafası çalışan biri çıktı şu takımda oyuna tepki gösteren kaç adam var
Maçı falan geçtim Galatasaray takımının ağırlığı taşıyan mağlubiyete tepki gösteren kaç oyuncu var
Nasıl olsa belhanda var yikalim belhandaya
İnşallah hiç oynamaz herkes rahat eder
Gerçi ondan sonra sıra hocaya gelir
Burda sabah akşam ağzı mahalle karısı gibi olmuş insanlarla muhatap olmam bu sayede
Yenilginin ilk faktörü boş boş Erene top şişirmekten başka hücum planı olmayan 1 GS.İkinci faktörde ikinci yarı değişiklikler yapıp plan değiştirmemizin önüne geçen Belhanda bence kendi yorumum bu yönde ayrıca oyuncularda da bir bitkinlik vardı 3. faktör olarak.Çalışmıyorum yaptığı yüzde yüz eseklik ama sadece mağlubiyeti ruhsuz oyunu yenilgiyi kabul eden oyunu belhandaya yıkmak lazım
Benim umrumda değil Ahmet Mehmet oynamış isterse bugün kovsunlar lakin iş sadece belhandanin yaptığı salaklık değil
Taraftar olarak illaki bir suçlu bulmak aramak isteriz lakin bu oyunun sebebi sadece belhanda değil
Hoca Alanya maci disinda adam akıllı futbolmu oynatiyor onu anlat sen kirmizi kartın arkasına saklanmayı iyi biliyorsunuz. Gecen sezon 3-0lik bjk macinda bile bu kadar rezil bir 11 futbolcu toplulugu gormemistim.
Bu da mi hain gomis mac satan belhandanin sucu