Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak adam futbol yorumluyor bizde saygı gösteriyoruz

2 senedir futbol yorumlayan, futbol anlamında adamın hiçbir halta yaramadığını anlatan 87439 kişi var burada çeşitli donelerle. Anlamayan sizlersiniz kusura bakma. Tek cevabınız antrenman fotosunun altına "Kralhandaaaaaaaaaaaaa" yazmak. Hocamız gibi diyelim belki anlarsınız:

"Nasıl futbol elle değil ayakla oynanan bir oyunsa, nasıl ağızla transfer yapılmıyorsa, bir topçuya kral yazmakla da kral olmuyor"

Hagi gibi, Wesley gibi, Melo gibi, Tafo gibi, Muslera gibi adamın saha içinde o sıfatı hak eden topu oynaması lazım.

Adam belhandaya kızıp bize hakaret ediyor böyle tavirlami kalite artacak forumda
Kimsenin kimseye taptigi yok herkesin kendine göre dogrulari var
Lakin bunu anlatırken üslup önemli adam hakaret etmekle laf anlatacağını sanıyor
İşin özüne gelsek bende hayatında duymadığı küfürü eder karşılık veririm ama dwgermi hiç değmez

2 senedir futbol yorumlayan, futbol anlamında adamın hiçbir halta yaramadığını anlatan 87439 kişi var burada çeşitli donelerle. Anlamayan sizlersiniz kusura bakma. Tek cevabınız antrenman fotosunun altına "Kralhandaaaaaaaaaaaaa" yazmak. Hocamız gibi diyelim belki anlarsınız:

"Nasıl futbol elle değil ayakla oynanan bir oyunsa, nasıl ağızla transfer yapılmıyorsa, bir topçuya kral yazmakla da kral olmuyor"

Hagi gibi, Wesley gibi, Melo gibi, Tafo gibi, Muslera gibi adamın saha içinde o sıfatı hak eden topu oynaması lazım.
Tamam anlat ama hakaret ederek değil anlatarak anlat

Anan mı demiş Arap o videoda? Karaktersiz olduğunu bir kere daha ispat etmiş iğrenç Arap!

Belhandayi Hagiyle kiyaslayan arkadaslarimiza psikolojik tedavi görmelerine davet ediyorum.

gazi unvanı verilmeli

Hagi, Zidane, Cantona gibi futbolcuların yeri ayrıdır. Bu oyuncular yeri geldiğinde kırıp dökerlerdi. O yetenek ve liderliğe sahip değilsen, saha içinde böyle bir hakkın olamaz.

Tamam anlat ama hakaret ederek değil anlatarak anlat

Ben hakaret etmiyorum, adamın 3 metreye pas atamadığı, kafasının gidik olduğu geldiği ilk günden beri belli (daha 100 tane olumsuz şey sayılır onlara girmeye gerek yok) Bunu söyleyen de kaç kişi var. Sen de bunları gördüğün halde, bu futbol oynamayan, yeteneksiz takımını satan adamın başlığına gelip adam takıma zarar veriyorken futbol dışı övmeye çalışırsan bu da trollüğe girer ona bakarsan. Bu durumda da belli ölçüde tepki almayı göze alıyorsun demektir. (hakaret, küfür edilsin anlamında demiyorum tabi bunu)

yaptığı hareketin izahı yok. dirsek atsa tükürse hadi eyv sinirden diyeceğiz. adama öyle basılır mı yav. hadi o şerefsiz yusuf neyse, yarın bir gün bir oyuncu yunusa ozana yada emreye öyle bir hareket yapsa kırsa ayağı kavaldan, neler olur onu düşünün. yaptığı hareketin izahı yok. hagi gider tekme sallardı tükürürdü ayağı tekmelerdi. gerçi haginin yaptıklarının 100000de 1'ini yapsa bile yeterde yok yani.

Yarınki performansını beğenirsem kendisine olumlu bakmaya başlayacam artık herkese ihtiyacımız var
Kendisini beğenmeme rağmen bu görüşteydim, biz de herhangi bir GS futbolcusunun kötü oynamasını hata yapmasını istemeyiz hele bu dönemde ama olmuyor işte yapacak birşey yok.

Bu konu nereye dayanıyor biliyor musun Sneijder'in gittiği gün buraya gelip hakaret başlayan süreç
Ben hakaret etmiyorum, adamın 3 metreye pas atamadığı, kafasının gidik olduğu geldiği ilk günden beri belli (daha 100 tane olumsuz şey sayılır onlara girmeye gerek yok) Bunu söyleyen de kaç kişi var. Sen de bunları gördüğün halde, bu futbol oynamayan, yeteneksiz takımını satan adamın başlığına gelip adam takıma zarar veriyorken futbol dışı öveye çalışırsan bu da trollüğe girer ona bakarsan. Bu durumda da belli ölçüde tepki almayı göze alıyorsun demektir. (hakeret, küfür edilsin anlamında demiyorum tabi bunu)

10 numara dediğin adam maç kazandırır ve forması en çok satılan futbolcu olur.
Bununki satılmıyordur artık ve alanlar kimse görmesin diye saklıyorlardır ve aldıklarına bin pişmandırlar.

ercan babani bile boyle savunmazsin ki bu herifin savunulacak tarafida yok

kiev bunu bize iyi ittirdi vallahi

belhanda bu takima oyunu kursun diye alindi, kurabiliyormu ?
hayir, bekledik bekledik olmadi.
sonra emre geldi o 8 gecti ordada ayagi iyi deneyelim dedik gecen hafta alanya macinda ic saha yine bi kipirdama oldu.
sonra deplaman fos.
emre oyun kurucu olarak alindiysa onun zaafi ve ilk kesilmesi gereken isim artik o.
mac 2 0 ken bi pozisyona girdik öyle bi harcadiki sac bas yoldurdu resmen.
futbol zekasi filan yok bu yüzden yerine ndiaye oynamsi lazim en azindan orta sahanin direnci artar.
tekararliyorum yedigi kirmizidanda degil oynadigi futboldan dolayi.
eminim biraz futbol oynasa yedigi kirmizi kimsenin umrunda olmaz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt