Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah tan bu sosyal ağ 2000 li yıllarda yoktu Haginin tekme tokat oyunculara daldığı hakeme saldırdığı dönemde yoktu

Allah tan bu sosyal ağ 2000 li yıllarda yoktu Haginin tekme tokat oyunculara daldığı hakeme saldırdığı dönemde yoktu
1ader seni anlayamıyorum ya

hagi 2 kırmızı görse 5 maç kurtarıp 10 gol atıyordu

senin bu yaladığın arap bedevisi 40 maçta 3 gol atıp 3 kırmızı yemiş. ya cidden myc aldırmaya çalışıp toshack geçiyosun

sana küfür etmek istiyorum ama senin için myc almaya değmeyeceği için kendimi tutuyorum

mobbing uygulamalıyız her yerde sövmeliyiz, kaçana kadar mobbinge devam. sinirlerim hala geçmiyor. bu ne sorumsuzluk. bu kaçıncı hata. ihanet yav bildiğin ihanet. 1,2,3 değil her seferinde yapıyor. konsantrasyon sıfır. aldığın para gözüne dizine dursun. ahlaksız herif. seni çekip çıkartanın..

Belhanda yı kral yapan sosyal medya Hagi yi ne yapardı siz düşünün sosyal medyayla falan alakası yok.Tribünden izleyince iyi oynuyor bahanesinden sonra bu çıktı şimdide

mobbing uygulamalıyız her yerde sövmeliyiz, kaçana kadar mobbinge devam. sinirlerim hala geçmiyor. bu ne sorumsuzluk. bu kaçıncı hata. ihanet yav bildiğin ihanet. 1,2,3 değil her seferinde yapıyor. konsantrasyon sıfır. aldığın para gözüne dizine dursun. ahlaksız herif. seni çekip çıkartanın..
sen adminsin burda bizim yerimizde söversen seviniriz :)

dünkü yenilginin sorumluluğu hagidir. zamanında oda kırmızı kart görüyordu. ama hırsı yüzündendi, gerizekalılığı yüzünden değil. şu adam hagiyle kıyaslandı ya, yazık valla.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dedim mehmet agari devreye sokun diye. kosa kosa giderdi

Kırmızı gördüğü iyi olmuş en azından şu saçma tartışma sürüp gitmeyecek 3 4 hafta

boyle sacma heriflerin konusunda Hz Hagi'yi zikretmemenizi rica ederim

Asla kiyaslamam ama hagi o macta cok sansliydi , dirsek degildi gerci ama atildiktan sonra bir altin golle veya hatta penaltilarda bile o kupa gitseydi cok farkli hatirlanirdi

Monaco macinda da atildi 3-2 kazandik , bir kocaeli macinda atildi 3-1 kazandiydik sanirim

Gencler macinda atildi 2-1 kazandik

Bir tek fb macinda atildi 3-2 kaybettik ama atildiginda da 3-1 filandi zaten

Bedeli olmadi yani . Fakat bu belhanda her gittiginde onemli bir maca mal oluyor

Bence gorduklerinden daha netini gormemis bjk macinda . Daha dk 5 , atilsa o mac gider 4 uncu olurduk

Haklısın her maç yuhalaniyor stadda biz stada gitmedigimiz için sizin gibi göremiyorum !
Ben tv den izliyorum birşey göremiyorum kendisinde bu sadece bir bahane tribünde izlemeyle tvden izleme arası ne kadar fark olabilirki tvde sansür mü uyguluyorlar bu herife karşı yaptığı iyi şeyleri sadece tribündekiler mi görüyor.Birde bu Hagi nin zamanında sosyal medya yoktu iyi ki lafı da yeni moda oldu.Keşke Hagi nin zamanında sosyal medya olsaydı da yaptıklarının en ince ayrıntısına kadar videolarını kendisini seyredemeyenler izleyebilseydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt