Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahat bırakın Kral'ı artık !!!
2561inciy4396411.webp

Kayseri deplasmanında Feghouli iyiydi.Aynı zamanda maçın ilk yarısında Belhandasız iyi oynamıştık.Akhisar deplasmanında asisti var.Peki sen 20 dakikalık Sivas maçı dışında Belhanda'nın iyi oynadığı deplasman maçını söyleyebilir misin?Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.
2.5 maç saydın iste bak Akhisar maçını da asistten ötürü yarım sayalım belki 1-2 mac daha vardır, Ben deplasmanlarda Belhandayı Sivas maçı dışında Bursa-Göztepe ve Osmanlı maçında iyi bulmuştum futbol olarak diğer maçlarda etkili değildi

FT: "Bu oyundan tatmin olmayız. Takımın daha da önemli ismi olmalı, bu yüzden alındı. Önümüzdeki yılda daha iyisini bekliyorum çünkü ben geldikten sonra taktik anlamda ufak değişiklik yaptık. Bizde santrfor arkası yok, orada Belhanda normal bir orta saha gibi oynuyor. İnşallah yeni sezonda çok daha formda ve oyuna daha fazla etki eden bir Belhanda izleyeceğiz" dedi.

DjBBcttWwAASqJA

2.5 maç saydın iste bak Akhisar maçını da asistten ötürü yarım sayalım belki 1-2 mac daha vardır, Ben deplasmanlarda Belhandayı Sivas maçı dışında Bursa-Göztepe ve Osmanlı maçında iyi bulmuştum futbol olarak diğer maçlarda etkili değildi

Göztepe maçında yaptığı top kaybıyla şampiyonluğu veriyordu az daha nesini iyi buldun?

Göztepe maçında yaptığı top kaybıyla şampiyonluğu veriyordu az daha nesini iyi buldun?
O zaman Gomise attığı nefis pas gol olsa erkenden turu atacaktık bu mudur futbola bakış açın yaw , Bu kadar dar pencereden bakılamaz kusura bakma hata yapması maç genelinde iyi oynamadığı anlamına mı gelir ? Ben daha uzatmayacağım ortak bir bakış açısında birleşmek imkansız çok farklı düşünüyoruz

---------------------------------------------
:red:---------------:red::red::red::red:------:red::red::red::red:
:red:---------------:red:--------------:red:
:red:---------------:red::red::red:---------:red::red::red::red:
:red:---------------:red:----------------------:red:
:red::red::red::red:-------:red::red::red::red:------:red::red::red::red:
---------------------------------------:red:---

En komiğime giden de 2. devre Fatih Terimle yükelişe geçicek deyip duruldu sonucunda 2 asist 1 gol
O asistlerde 3-0 Antalya ve 5-0 Bursa maçları

Üstelik Fatih Terim Belhanda'yı çok beğeniyor diyenler oldu bile.
Hoca maç sırasında bizden fazla sövüyor buna.

Bu arada Ercan Kınay'a ne oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt