Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
2 çöp Belhanda ve Feg inş en kısa zamanda kıclarına tekmeyi vururz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahat bırakın Kral'ı artık !!!
Sezon oynanırken şimdi destek zamanı lig bitince eleştirirsiniz deniyordu lig bitti şimdi de daha lig başlamadan adamı eleştirmeyin deniyorRahat bırakın Kral'ı artık !!!
2.5 maç saydın iste bak Akhisar maçını da asistten ötürü yarım sayalım belki 1-2 mac daha vardır, Ben deplasmanlarda Belhandayı Sivas maçı dışında Bursa-Göztepe ve Osmanlı maçında iyi bulmuştum futbol olarak diğer maçlarda etkili değildiKayseri deplasmanında Feghouli iyiydi.Aynı zamanda maçın ilk yarısında Belhandasız iyi oynamıştık.Akhisar deplasmanında asisti var.Peki sen 20 dakikalık Sivas maçı dışında Belhanda'nın iyi oynadığı deplasman maçını söyleyebilir misin?Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.
Hele bir sezon başlasınSezon oynanırken şimdi destek zamanı lig bitince eleştirirsiniz deniyordu lig bitti şimdi de daha lig başlamadan adamı eleştirmeyin deniyorKral'ı hangi zaman diliminde eleştirebiliriz acaba
![]()
Hele bir sezon başlasın
yine aynı döngüye girecezKızma Kenan Abi,Ben senden büyügüm, dolayisi ile abinim!?
2.5 maç saydın iste bak Akhisar maçını da asistten ötürü yarım sayalım belki 1-2 mac daha vardır, Ben deplasmanlarda Belhandayı Sivas maçı dışında Bursa-Göztepe ve Osmanlı maçında iyi bulmuştum futbol olarak diğer maçlarda etkili değildi
O zaman Gomise attığı nefis pas gol olsa erkenden turu atacaktık bu mudur futbola bakış açın yaw , Bu kadar dar pencereden bakılamaz kusura bakma hata yapması maç genelinde iyi oynamadığı anlamına mı gelir ? Ben daha uzatmayacağım ortak bir bakış açısında birleşmek imkansız çok farklı düşünüyoruzGöztepe maçında yaptığı top kaybıyla şampiyonluğu veriyordu az daha nesini iyi buldun?
---------------

------

---------------
--------------
---------------

---------

---------------
----------------------

-------

------

------------------------------------------------
---------------
------
---------------
--------------
---------------
---------
---------------
----------------------
-------
------
------------------------------------------
En komiğime giden de 2. devre Fatih Terimle yükelişe geçicek deyip duruldu sonucunda 2 asist 1 gol![]()
O asistlerde 3-0 Antalya ve 5-0 Bursa maçları
---------------------------------------------
---------------
------
---------------
--------------
---------------
---------
---------------
----------------------
-------
------
------------------------------------------
Reis uzun soluklu bir tatile çıktı galiba.Üstelik Fatih Terim Belhanda'yı çok beğeniyor diyenler oldu bile.
Hoca maç sırasında bizden fazla sövüyor buna.
Bu arada Ercan Kınay'a ne oldu?
Reis uzun soluklu bir tatile çıktı galiba.