Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.640
- 29.097
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bu tehditkar ağızları git silah ve tesbih gibi şeylerden korkanlara falan kullan. Evet sen şampiyon olurken biz kuzey kutbunda buzda falan yuvarlanıyorduk zaten.Biz şampiyon olurken burdaydik siz nerdeydiniz boş boş konuşmayın istediğim zaman girerim yazarım
Uslubunuza dikkat edin adam madam işlerini sorgulayacak ne çapta ne haktasiniz
Varsa konu hakkında görüşün yazarsın kimseye soracak değilim kimi sevip sevmeyeceğim i
Biz burdaydik başlıklar ortada sen nerdeydinSen bu tehditkar ağızları git silah ve tesbih gibi şeylerden korkanlara falan kullan. Evet sen şampiyon olurken biz kuzey kutbunda buzda falan yuvarlanıyorduk zaten.
Ben en son girdiğimde de böyle mutsuzdu herkes şimdi yine böyleBitsin artik bu kavga rtas
Biktik usandik bu dramadan
Futbol konusmak istiyoruz
Dedim ya biz kuzey kutbunda buzlarda yuvarlanıyorduk. Güzel oluyor tavsiye ederim.Biz burdaydik başlıklar ortada sen nerdeydin
Eğer burda bulunmak sa kriter
Ben en son girdiğimde de böyle mutsuzdu herkes şimdi yine böyle
Valla ben metin oktay formami giyip paşalar gibi gezindim
Mutlu olmayı deneyin
Musap bırak laf deme şuna.Ne zamandır ceza yemiyorsun,gerek yok salla gitsin.Adamda nasıl bir fetişizm varsa artıkHerkes gayet mutlu ve huzurluydu. Senin gibi ... lar bozuyor havayi
Bu herif 1 aydır ona buna hayırlı olsun diyor bir b.k olduğu yok renkdas. Inanmayin buna ve baggioya.
Musap bırak laf deme şuna.Ne zamandır ceza yemiyorsun,gerek yok salla gitsin.Adamda nasıl bir fetişizm varsa artık
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu herif 1 aydır ona buna hayırlı olsun diyor bir b.k olduğu yok renkdas. Inanmayin buna ve baggioya.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ercan adeta bir Fatih Terim edasıyla geldi herkes sığınaklara![]()
Hoşbulduk agahoş geldin