Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dju_uQiXcAAlGNa.jpg

Belhanda'nın da mı bebeği oldu ?

Allah anali babali büyütsün

Sosyal medyada tanımadık ve gerçekte vasat olan futbolculara bile müthiş yanıltıcı videolar yapmayı beceriyorlar renktaş. Belhanda o kadar leş oynamışki, malzeme bile yok ortada video yapılacak.

Bu gözler farklı şeyler izledi. Umarım Akbaba gelir en yakın zamanda. Bakarsın Belhanda, Fernando, Emre 3lüsü iyi olur.

Metin Türel: "Hagi sana 40 metreden bir çakar, nereye koyacağını bilemezsin o istatistikleri!"

Akıllı bir insan düşündüğünde Galatasaray'da 160 tane maça çıkmışım. Süper Lig'e bakarsanız 4 senede benden daha fazla maçı, asisti, benden daha çok gol atan kanat oyuncusu var mı bilmiyorum. Belki 3-5 tane vardır. Bir yerde 3-4 sene oynadığında, 'Yasin sözleşmeni 2-3 sene daha uzatalım' derler. Ama öyle bir şey olmadı. 4 sene oynadım, 6 tane kupam var. İyi ki de oynamışım.

Resmi macları bekliyorum ona göre yorum yapacağım boşuna yangın yapmaya gerek yok şuanlık, hazırlık maçına kalsa Fernando ve Gomiste rezaletler bunu kıstas almıyorum. Bence oyuncular pek sallamıyor bu maçları Gomis bu kadar maçı gol atmadan geçmezdi yani en yakın örnek. Resmi maclarda da böyle oynarlarsa hepsini eleştiririm

Belhanda hariç hepsini deseydin bari üstat :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt