![]()
Belhanda'nın da mı bebeği oldu ?
Allah anali babali büyütsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Belhanda'nın da mı bebeği oldu ?
Allah anali babali büyütsün
Dinime küfür eden Müslüman olsa.Bi Allah'in günü de rahat durun
Kac yasinda adamlarsiniz sinsilik pesinde kosmayin
Sosyal medyada tanımadık ve gerçekte vasat olan futbolculara bile müthiş yanıltıcı videolar yapmayı beceriyorlar renktaş. Belhanda o kadar leş oynamışki, malzeme bile yok ortada video yapılacak.
Akıllı bir insan düşündüğünde Galatasaray'da 160 tane maça çıkmışım. Süper Lig'e bakarsanız 4 senede benden daha fazla maçı, asisti, benden daha çok gol atan kanat oyuncusu var mı bilmiyorum. Belki 3-5 tane vardır. Bir yerde 3-4 sene oynadığında, 'Yasin sözleşmeni 2-3 sene daha uzatalım' derler. Ama öyle bir şey olmadı. 4 sene oynadım, 6 tane kupam var. İyi ki de oynamışım.
Resmi macları bekliyorum ona göre yorum yapacağım boşuna yangın yapmaya gerek yok şuanlık, hazırlık maçına kalsa Fernando ve Gomiste rezaletler bunu kıstas almıyorum. Bence oyuncular pek sallamıyor bu maçları Gomis bu kadar maçı gol atmadan geçmezdi yani en yakın örnek. Resmi maclarda da böyle oynarlarsa hepsini eleştiririm
Ekli dosyayı görüntüle 26211
Ekli dosyayı görüntüle 26212
İstatistik bilimini doğrulayan 1 postEkli dosyayı görüntüle 26211
Ekli dosyayı görüntüle 26212