Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maç öncesi gibi gaza geliyorlar Belhandacılar ama sanırım yine her zamanki gibi maç sonrası gözükmeyecekler veya başka futbolcuların başlığında eleştiri yapacaklar.

Burasi aksama yine karisir.

Ben bugün yine rakibe bir gollük pas bekliyorum kendisinden, hadi bunu yapamadi diyelim en azindan yaptigi sacmasapan bir top kaybi ile rakibin kontra ataga cikmasini saglayacaktir kral her zamanki gibi.

Siz yazıyorsunuz bi bok olmuyor

Bu sefer ben deneyecem

Kral akşama şovuna başlıyor

MemorableBoringAsiaticgreaterfreshwaterclam-size_restricted.gif

@Can BÜYÜK
Mutlu pazarlar renktaş.

Dursun Özbek yönetimi, Belhanda transferinin bonuslarla toplam 10 M €'ya bittiğini duyurmuştu ancak oyuncunun sonraki satışından (hangi bedelle satılırsa satılsın) Dinamo Kiev'e 2 M € daha ödeneceği ortaya çıktı. (Sabah)

@Can BÜYÜK
Mutlu pazarlar renktaş.

Dursun Özbek yönetimi, Belhanda transferinin bonuslarla toplam 10 M €'ya bittiğini duyurmuştu ancak oyuncunun sonraki satışından (hangi bedelle satılırsa satılsın) Dinamo Kiev'e 2 M € daha ödeneceği ortaya çıktı. (Sabah)

Ya sonra birsey deyince kiziyorlar sen Sneidercisin falan diyorlar.

Ulan su sartlarda bu adamin alinmasini istememek icin illa Sneijderci mi olmak lazim yani. Allah bin belasini versin o Dursun denen hain herifin.
Yalan haberdir diyecegim de Ndiaye de de sonradan daha fazla para verdigimize dair iddialar cikti, Dursun dan her türlü pislik beklenir. Adam Galatasarayi batirmak icin baskan olmus resmen.

Ya sonra birsey deyince kiziyorlar sen Sneidercisin falan diyorlar.

Ulan su sartlarda bu adamin alinmasini istememek icin illa Sneijderci mi olmak lazim yani. Allah bin belasini versin o Dursun denen hain herifin.
Yalan haberdir diyecegim de Ndiaye de de sonradan daha fazla para verdigimize dair iddialar cikti, Dursun dan her türlü pislik beklenir. Adam Galatasarayi batirmak icin baskan olmus resmen.
Secilseydi FB'nin şimdiki durumunda olurduk 1 yıla kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt