- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazirlik kampi öncesi evet bu düsünce var idi hak veriyorum ama bu düsünce artik yerini hayal kirikligina birakti.Feghouli konusu bu kadar basitleştirilemez, Onunda iyi olacağını ve olduğunu düşünen bir çok insan var onlara hayır o kötü oynuyor denemiyor , Feghouli sezona bomba gibi girecek algısı bile herşeyi açıklıyor.
Laf sokmayi sen benden daha iyi biliyorsunAnca böyle bos seyler paylasirsin.
Konuda benim kadar yazan bir sürü kisi var, gelip bana yazman bile kuyruk acini belli ediyor.
Sizin gibi millete laf sokup, sonra da bunu yapmamis gibi davranan, sütten cikmis ak kasiklar ile ugrasmaya devam.
fegulinin avukatı olmadığı olduğu için olabilir belhandaya 1 laf söylüyoruz burda karşımıza 2 sayfa saçma sapan şeyler yazıyorsunuz , fegulide kimse kimseye karışmıyor.

Külübün verdiği para yüzünden oyuncuyu eleştirmek ? Oyuncunun 7. seviye potansiyeli vardır 5 oynar. 10 luk para verilmiştir. Sen şimdi adama niye 10. seviye oynayamıyorsun diye eleştiricekmisin? Ayrıca kötü futbol falan oynamıyor sadece 10m luk topçu değil o kadar.Kavrayamadiginiz birsey var.
Feghouli 4 Milyona alindi, Belhanda ise 10 Milyona. Sözlesmesinin bitmesine bir sene kalmis ve kimse tarafindan istenmeyen ve üstüne 10 Milyon verilen adamin kötü futboluyla daha fazla elestiri görmesi pek de garipsenecek birsey degil aslinda ama neyse.
Ayrica Feghouli yaz kampini kacirdi sezona hazirlik dönemini kacirarak girdi bunun da etkisi var. Ha size sorsak Belhanda Sneijder yüzünden elestiriliyor, Sneijder yerine Belhanda degil Feghouli gelse o elestirildi dersiniz artik herhalde.
Külübün verdiği para yüzünden oyuncuyu eleştirmek ? Oyuncunun 7. seviye potansiyeli vardır 5 oynar. 10 luk para verilmiştir. Sen şimdi adama niye 10. seviye oynayamıyorsun diye eleştiricekmisin? Ayrıca kötü futbol falan oynamıyor sadece 10m luk topçu değil o kadar.
Uzak mesafeden golü var bu akşam
Tarık konusunda eleştirilecek 1 numaralı kişi o dönemin başkanıdır. Ona o bonservisi ve maaşı verendir. Tarık ın eleştirilebilecek noktası hiçbir bok yapmamasına rağmen hala aldığı maaş için takımda kalmak istemesidir. Umarım idrak edersin.Mantikli yani gercekten tebrik ediyorum.
O zaman kimse de Tarik'a laf etmesin kulübün verdigi para sonucta, oyuncuyu niye elestirelim.
İstatistik bilimine göre 33 metre civarı 1 uzaklık söz konusu
bu kadar uzaktan atar dimi reis
Ben zaten daha kötü bilirim demedim, okuduğunu anlamadan laf sokmaya çalışma be Yusuf. Sen ve senin gibi bir kaç tane daha var, laf sokanlara etmediğiniz laf kalmıyor. Oysa aynı haltı sen ve senin gibi bir kaç tane daha var onlar da yiyor. Aynı sana bir kaç gün önce yazdığım gibi, bu konularda hiç birimiz masum değiliz. Anlatmaya çalıştım ama sanmıyorum anlayacağını, çünkü sen ve o bir kaç tanesi daha kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi görüyor sunuz. Ki anlasaydın bir kaç gün önce hiç birimiz bu konuda masum değiliz dediğimde anlardın.Laf sokmayi sen benden daha iyi biliyorsun
Oyuncuyu begenmeyebilirsin ama forumda bir kac kisi begendigine gore senin ile ayni goruste olmayan uyelere saygi duymak zorundasin, her gun dusunceni dile getirmene gerek yok, modlar bu konuda hassas oldugunu dusunmustum, demek ki yanilmisim
Feghouli'yi, Maicon'u begenmeyenlerde var forumda, neden bu adamlarin konularinda bir sey yok? Neden "sen ve digerleri" bu konuya aynisini yazip duruyorsunuz, anladik yani sevmiyorsunuz begenmiyorsunuz
Ben de su an ki Feghouli'yi begenmiyorum, benim senin ve digerleri gibi her gun Feghouli konusunda agladigimi goruyormussun
Biraz el insaf, sampiyon olmus takimin banko oyuncusu Tarik ve Tolga muamelesi goruyor, sanki bonservis ucretini kendisi odedi, sanki sahada 90 dk geziyor, elestirebilirsin veya begenmeyebilirsin lafim yok ama sen gelip her gun adamin konusuna yazip durursan ozaman karsi gorusler olunca aglamayacaksin
4cu ve 6ci oldugumuz sezonlari ozlediniz galiba
Tarık konusunda eleştirilecek 1 numaralı kişi o dönemin başkanıdır. Ona o bonservisi ve maaşı verendir. Tarık ın eleştirilebilecek noktası hiçbir bok yapmamasına rağmen hala aldığı maaş için takımda kalmak istemesidir. Umarım idrak edersin.