Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-1-4-1 formasyonu ile oynadigimiz mevcut kadro da tolga mi veya selcuk mu kesecek belhanda'yi

Piyasa'da Belhanda'dan daha iyi orta saha oyunculari varmi tabiki var ama UEFA ile yaptigimiz anlasma ortada

Bir saplanti haline getirmemek lazim,yerin dibine sokulacak performansi yok

Feghouli konusu bu kadar basitleştirilemez, Onunda iyi olacağını ve olduğunu düşünen bir çok insan var onlara hayır o kötü oynuyor denemiyor , Feghouli sezona bomba gibi girecek algısı bile herşeyi açıklıyor. Bu arada bu konuda tartışmaktan sıkıldım sadece beni ilgilendiren kısımla ilgili görüşümdür bu.

Feghouli konusu bu kadar basitleştirilemez, Onunda iyi olacağını ve olduğunu düşünen bir çok insan var onlara hayır o kötü oynuyor denemiyor , Feghouli sezona bomba gibi girecek algısı bile herşeyi açıklıyor.
Hazirlik kampi öncesi evet bu düsünce var idi hak veriyorum ama bu düsünce artik yerini hayal kirikligina birakti.

Kavrayamadiginiz birsey var.

Feghouli 4 Milyona alindi, Belhanda ise 10 Milyona. Sözlesmesinin bitmesine bir sene kalmis ve kimse tarafindan istenmeyen ve üstüne 10 Milyon verilen adamin kötü futboluyla daha fazla elestiri görmesi pek de garipsenecek birsey degil aslinda ama neyse.

Ayrica Feghouli yaz kampini kacirdi sezona hazirlik dönemini kacirarak girdi bunun da etkisi var. Ha size sorsak Belhanda Sneijder yüzünden elestiriliyor, Sneijder yerine Belhanda degil Feghouli gelse o elestirildi dersiniz artik herhalde.

Anca böyle bos seyler paylasirsin.
Konuda benim kadar yazan bir sürü kisi var, gelip bana yazman bile kuyruk acini belli ediyor.
Sizin gibi millete laf sokup, sonra da bunu yapmamis gibi davranan, sütten cikmis ak kasiklar ile ugrasmaya devam.
Laf sokmayi sen benden daha iyi biliyorsun

Oyuncuyu begenmeyebilirsin ama forumda bir kac kisi begendigine gore senin ile ayni goruste olmayan uyelere saygi duymak zorundasin, her gun dusunceni dile getirmene gerek yok, modlar bu konuda hassas oldugunu dusunmustum, demek ki yanilmisim

Feghouli'yi, Maicon'u begenmeyenlerde var forumda, neden bu adamlarin konularinda bir sey yok? Neden "sen ve digerleri" bu konuya aynisini yazip duruyorsunuz, anladik yani sevmiyorsunuz begenmiyorsunuz

Ben de su an ki Feghouli'yi begenmiyorum, benim senin ve digerleri gibi her gun Feghouli konusunda agladigimi goruyormussun

Biraz el insaf, sampiyon olmus takimin banko oyuncusu Tarik ve Tolga muamelesi goruyor, sanki bonservis ucretini kendisi odedi, sanki sahada 90 dk geziyor, elestirebilirsin veya begenmeyebilirsin lafim yok ama sen gelip her gun adamin konusuna yazip durursan ozaman karsi gorusler olunca aglamayacaksin

4cu ve 6ci oldugumuz sezonlari ozlediniz galiba

Feghouli de Belhanda da harika topçular. Terim ile bir kamp geçirdiler. Sezon da takır takır oynarken izlersiniz o kadar söylüyorum. 1 yıldır yazıyorsunuz yok pas hatası yapıyor, şut atmıyor, top kaptırıyor,gamsız. Birşey değiştiğini görmedim. Oyuncu da satılmadığına ve satılmayacağına göre artık aynı şeyleri yazmanıza gerek yok bence. Böylelikle bu konunun gereksiz hiti de azalmış olur. Birşey yazıyorsanız da yapıcı olmaya çalışın.

Kavrayamadiginiz birsey var.

Feghouli 4 Milyona alindi, Belhanda ise 10 Milyona. Sözlesmesinin bitmesine bir sene kalmis ve kimse tarafindan istenmeyen ve üstüne 10 Milyon verilen adamin kötü futboluyla daha fazla elestiri görmesi pek de garipsenecek birsey degil aslinda ama neyse.

Ayrica Feghouli yaz kampini kacirdi sezona hazirlik dönemini kacirarak girdi bunun da etkisi var. Ha size sorsak Belhanda Sneijder yüzünden elestiriliyor, Sneijder yerine Belhanda degil Feghouli gelse o elestirildi dersiniz artik herhalde.
Külübün verdiği para yüzünden oyuncuyu eleştirmek ? Oyuncunun 7. seviye potansiyeli vardır 5 oynar. 10 luk para verilmiştir. Sen şimdi adama niye 10. seviye oynayamıyorsun diye eleştiricekmisin? Ayrıca kötü futbol falan oynamıyor sadece 10m luk topçu değil o kadar.

Yaw hala Sneijder diyorsunuz son 20 yilda kac tane Sneijder'imiz oldu, adam dunyanin en iyi 10 numaralarindan birisi, Sneijder bitti gitti artik, onun gibi dunya yildizi 28 yaslarda getirmek zor, Belhanda 8 numara pozisyonunda oynuyor, 8, anlayin artik

Soruyorum size takimda yerine oynayacak oyuncumuz var mi? Yok. Iyi bir teklif gelirse de satilsin deriz, bu kadar basit. Oyuncu tutmuyoruz biz takim tutuyoruz

Külübün verdiği para yüzünden oyuncuyu eleştirmek ? Oyuncunun 7. seviye potansiyeli vardır 5 oynar. 10 luk para verilmiştir. Sen şimdi adama niye 10. seviye oynayamıyorsun diye eleştiricekmisin? Ayrıca kötü futbol falan oynamıyor sadece 10m luk topçu değil o kadar.

Mantikli yani gercekten tebrik ediyorum.

O zaman kimse de Tarik'a laf etmesin kulübün verdigi para sonucta, oyuncuyu niye elestirelim.

Feghouli şu anda fazlasıyla eleştiriliyor. Ama sezon içinde Belhanda kadar eleştirilmedi doğrudur. Bunun da sebepleri belli. Fiyat farkı var bi kere. Ayrıca Feghouli kötü oynasa bile ekstra katkı verebilecek bir oyuncu. Bursa maçında girer girmez bunu gösterdi zaten. O yüzden Belhanda gibi eleştirilmesi zaman aldı doğal olarak. Zamanla düzelme olmayınca tepkiler de arttı. Sayfa sayısından bahsetmeniz komik çünkü bunun en büyük sebebi anlamsızca savunanlar. Şu anda konu Belhanda düşmanları ve savunucuları arasında geçen tartışma moduna girmiş olsa da sezonun ilk yarısında tutarlı eleştiriler yapılıyordu birçok kişi tarafından ve bu eleştirilere anlamsızca laf ettiğiniz için sayfalarca tartışma döndü. O tutarlı eleştirileri yapmaya çalışan biri olarak kaç kişiye sniejdersporlu olmadığımı uzun uzun açıklamak zorunda kaldım..

En cok da bu konuda duyar kasan arkadaslara bitiyorum. Sevgi pitirciklari sizi, tanimasak yiyecegiz.

Mantikli yani gercekten tebrik ediyorum.

O zaman kimse de Tarik'a laf etmesin kulübün verdigi para sonucta, oyuncuyu niye elestirelim.
Tarık konusunda eleştirilecek 1 numaralı kişi o dönemin başkanıdır. Ona o bonservisi ve maaşı verendir. Tarık ın eleştirilebilecek noktası hiçbir bok yapmamasına rağmen hala aldığı maaş için takımda kalmak istemesidir. Umarım idrak edersin.

Arkadaşlar maç başlayacak, maç konusuna geçiniz. Maç süresince adama bok atmayınız, sonrasında devam ederiz.

Laf sokmayi sen benden daha iyi biliyorsun

Oyuncuyu begenmeyebilirsin ama forumda bir kac kisi begendigine gore senin ile ayni goruste olmayan uyelere saygi duymak zorundasin, her gun dusunceni dile getirmene gerek yok, modlar bu konuda hassas oldugunu dusunmustum, demek ki yanilmisim

Feghouli'yi, Maicon'u begenmeyenlerde var forumda, neden bu adamlarin konularinda bir sey yok? Neden "sen ve digerleri" bu konuya aynisini yazip duruyorsunuz, anladik yani sevmiyorsunuz begenmiyorsunuz

Ben de su an ki Feghouli'yi begenmiyorum, benim senin ve digerleri gibi her gun Feghouli konusunda agladigimi goruyormussun

Biraz el insaf, sampiyon olmus takimin banko oyuncusu Tarik ve Tolga muamelesi goruyor, sanki bonservis ucretini kendisi odedi, sanki sahada 90 dk geziyor, elestirebilirsin veya begenmeyebilirsin lafim yok ama sen gelip her gun adamin konusuna yazip durursan ozaman karsi gorusler olunca aglamayacaksin

4cu ve 6ci oldugumuz sezonlari ozlediniz galiba
Ben zaten daha kötü bilirim demedim, okuduğunu anlamadan laf sokmaya çalışma be Yusuf. Sen ve senin gibi bir kaç tane daha var, laf sokanlara etmediğiniz laf kalmıyor. Oysa aynı haltı sen ve senin gibi bir kaç tane daha var onlar da yiyor. Aynı sana bir kaç gün önce yazdığım gibi, bu konularda hiç birimiz masum değiliz. Anlatmaya çalıştım ama sanmıyorum anlayacağını, çünkü sen ve o bir kaç tanesi daha kendinizi sütten çıkmış ak kaşık gibi görüyor sunuz. Ki anlasaydın bir kaç gün önce hiç birimiz bu konuda masum değiliz dediğimde anlardın.

Görüşlere saygı duymaktan bahsedip benim görüşlerime bir sürü laf etmek de komik olmuş, üstelik bunu aba altından modlara şikayet edercesine yapmak mest etti beni doğrusu.

Feghouli konusunda her gün ağlıyor musun bilmiyorum, seni takip etmiyorum ama bir çok kez Feghouli için yazdığını gördüm. Kendi adıma savunma yapacak olursam, Belhanda'nın hakkında konusu geçtiği zaman yazıyorum. Sanırım senin Feghouli konusunda ağladığın miktar benim Belhanda konusunda ağladığım miktar kadardır, özellikle son dönem. Beni forumda bilen biliyor, yüzde doksan geyik çevirme gayreti içindeyim ama işte senin gibi, aklı sıra laf sokmaya çalışan, bilmek istedikleri gibi bilmek isteyenler ise her gün bu takımını yüz üstü bırakmaktan bile utanmayan oyuncu hakkında ağladığımı ortaya atıyor.

Hadi diyelim her gün ağladım, SANA NE yahu sana mı soracağım ne yapacağımı? Kim için ne kadar ve ne yazacağımı? Sen kimsin yahu geldin benim kadar konuda yazanlar olmasına rağmen yırtık dondan çıkar gibi kuyruk acın olduğu için bana yazdın. Çok dürüstsün ya, böyle adaleti falan belirlemeye kalkıyorsun ya, hadi yazsana her gün kralhanda, kapakları takacak yazanlara da aynısını. Yazamazsın çünkü o tayfa gibi bu leş senin için de kralhanda. Ama lafa gelince objektif, sütten çıkmış ak kaşıksın sen.

Bana ve benim gibi Belhandayı eleştirenlere her gün aynı şeyleri yazmanın ne anlamı var demeden önce, keşke her gün kralhanda, kral, kapakları takacak, kudurun gibi hiç bir argüman içermeyen mesajları yazanlara da iki kelam etseydin de ben de adam bana yüklenmekte haklı deseydim. Ama doğru ya, senin huyun bu, işine gelmeyen tarafa suçlamalarda bulunup laf sokmaya çalışmak.

Kötü bir laf etmedikçe istediğimi istediğim kadar yazarım buna gelip laf etmek senin haddine değil. Bu yüzden bir kere daha yazıyorum, benim özelinde üzerine vazife olmayan konulara burnunu sokma.

Son düzenleme:
Tarık konusunda eleştirilecek 1 numaralı kişi o dönemin başkanıdır. Ona o bonservisi ve maaşı verendir. Tarık ın eleştirilebilecek noktası hiçbir bok yapmamasına rağmen hala aldığı maaş için takımda kalmak istemesidir. Umarım idrak edersin.

Vay vay vay laflara bak. Isine geldigi yöne cek sen tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt