Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupa macında iyi değildi ama bu sezonun genelinde iyi oynayacağını düşünüyorum Belonun

Becereksiz, yeteneksiz herif parayi gördü gitmiyor tabiki. Seni alanin abv

Sözleşmesinin son senesinde yükselişe geçecektir az sabırlı olun yav

2018-19 Belhanda tartışma sezonu açılmıştır umarım sonunda geçen sene ki gibi şampiyon oluruz :D

Adam gibi oyna lan valla gecen sene sonuna dek umitliydim,beni bile bıktırdın oyna tukurdugumuzu yalat bize

Saflarimizi alalım
Cephemiz belli
92a7390fa15330dc5c40bce1952c9302.jpg

Emre Akbaba da gelince bir daha b.k oynar. Kurtulduk cok sukur.

Şu gereksizden hala ''Krall!'' diye bahsedebilenler için nihai kararımı vermiş bulunuyorum...

Samimi olduklarını, kendileri adına düşünmek istemiyordum; trollizm desen bu kadar uzatılmaz; ironi-alay desek onu da aştı. Direkt engellemesem de mesajlarını görmezden geleceğim artık. Onlar sağ, ben selamet; polemiğe girmeye değmez bu futbolcu müsvettesi için...

Şu gereksizden hala ''Krall!'' diye bahsedebilenler için nihai kararımı vermiş bulunuyorum...

Samimi olduklarını, kendileri adına düşünmek istemiyordum; trollizm desen bu kadar uzatılmaz; ironi-alay desek onu da aştı. Direkt engellemesem de mesajlarını görmezden geleceğim artık. Onlar sağ, ben selamet; polemiğe girmeye değmez bu futbolcu müsvettesi için...
Niye kasıyorsun bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt