- 3 Temmuz 2012
- 138.121
- 86.925
- 5.338
takımın en muhım oyuncusu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etmiyorum.Adamın asıst yapmıs hala gelmıs elestırıyor bı tebrık et be !!
Ben boyle bir 10 numara izlemedim hayatimda bir daha boylesini bulamayiz
Maalesef kendisi hala güvenilmez bir oyuncu. Sol kanatta topla bulustu, gitti öyle sacma sapan bir hareketle pozisyonu hic etti. Orada maci bitirmesi lazimdi aslinda. Vurdumduymaz takiliyor.Girdi asist yaptı maçı rahatlattı eyvallah da yaptığı tek bir asist 10 dakika da bile yaptığı bir sürü hatayı kapatacak mı ?
Golden 5 dakika öncesinde sağ kanada attığı uzun pası hatırlamıyor muyuz ? ben çıksam daha kötü pas atmam herhalde ...
Belhanda 'nın sonradan girip iş yaptığı veya gerçekten çok iyi maçlar çıkardığı zamanlar oldu hep ama ben hala güvenemiyorum kendisine. Feghouli ile birlikte 2-3 hafta yedek kalsınlar akılları başlarına gelsin ondan sonra aldıkları paranın hakkını verirlerse o zaman Fatih Terim bu ikiliyi ilk 11 'e yerleştirir ...
O pası Fernandonun benzer bir pas hatasını defalarca dile getiren @Ercan Kinay'a sormak lazım.Girdi asist yaptı maçı rahatlattı eyvallah da yaptığı tek bir asist 10 dakika da bile yaptığı bir sürü hatayı kapatacak mı ?
Golden 5 dakika öncesinde sağ kanada attığı uzun pası hatırlamıyor muyuz ? ben çıksam daha kötü pas atmam herhalde ...
Belhanda 'nın sonradan girip iş yaptığı veya gerçekten çok iyi maçlar çıkardığı zamanlar oldu hep ama ben hala güvenemiyorum kendisine. Feghouli ile birlikte 2-3 hafta yedek kalsınlar akılları başlarına gelsin ondan sonra aldıkları paranın hakkını verirlerse o zaman Fatih Terim bu ikiliyi ilk 11 'e yerleştirir ...

böyle yazma kudururlarrrrrrrr offfBen boyle bir 10 numara izlemedim hayatimda bir daha boylesini bulamayiz
Kudurdum Receeeep, bana kuduz aşısı yapsana.böyle yazma kudururlarrrrrrrr offf