Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya iç sahada 11 başlar muhtemelen Sinan yerine, Eren yerine de Gomisin oynayacağını düşünüyorum. İç sahada kazanmalıyız Gomisi

DkRITxkX0AEwt26.jpg

Yanarım yanarım denk geldi bir asist yaptığı için öncesinde basit bir şekilde hiç ettikleri unutulacak ona yanarım. Aynı Eren ile ilgili olduğu gibi, adam bir gol attı ama maçın geri kalanında yediği haltlar görmezden gelinecek.

Adamın asıst yapmıs hala gelmıs elestırıyor bı tebrık et be !!

Girdi asist yaptı maçı rahatlattı eyvallah da yaptığı tek bir asist 10 dakika da bile yaptığı bir sürü hatayı kapatacak mı ?

Golden 5 dakika öncesinde sağ kanada attığı uzun pası hatırlamıyor muyuz ? ben çıksam daha kötü pas atmam herhalde ...

Belhanda 'nın sonradan girip iş yaptığı veya gerçekten çok iyi maçlar çıkardığı zamanlar oldu hep ama ben hala güvenemiyorum kendisine. Feghouli ile birlikte 2-3 hafta yedek kalsınlar akılları başlarına gelsin ondan sonra aldıkları paranın hakkını verirlerse o zaman Fatih Terim bu ikiliyi ilk 11 'e yerleştirir ...

Girdi asist yaptı maçı rahatlattı eyvallah da yaptığı tek bir asist 10 dakika da bile yaptığı bir sürü hatayı kapatacak mı ?

Golden 5 dakika öncesinde sağ kanada attığı uzun pası hatırlamıyor muyuz ? ben çıksam daha kötü pas atmam herhalde ...

Belhanda 'nın sonradan girip iş yaptığı veya gerçekten çok iyi maçlar çıkardığı zamanlar oldu hep ama ben hala güvenemiyorum kendisine. Feghouli ile birlikte 2-3 hafta yedek kalsınlar akılları başlarına gelsin ondan sonra aldıkları paranın hakkını verirlerse o zaman Fatih Terim bu ikiliyi ilk 11 'e yerleştirir ...
Maalesef kendisi hala güvenilmez bir oyuncu. Sol kanatta topla bulustu, gitti öyle sacma sapan bir hareketle pozisyonu hic etti. Orada maci bitirmesi lazimdi aslinda. Vurdumduymaz takiliyor.

O pası Fernandonun benzer bir pas hatasını defalarca dile getiren @Ercan Kinay'a sormak lazım.

Güzel asist yaptı ama öncesinde orta sahadan sağ kenara bir uzun top attı ki evlerden ırak. ;D

Aslında hareketli olması işe yarayacak gibi oluyor ama tercihler öyle kötü ki yaptığı her şeyi çöpe atıyor. Bir tane topu dripling ile taşıyıp Selçuk'a vermeye çalışırken berbat etti. Bir tane de önünü açıp dağa taşa vurduğu pozisyon var. Şunları bitirebilse şahane olacak ama olmuyor bir türlü.

10 numara giyen adam hiçbir zaman düz topçu olamaz artık sıktı bu adamın futbolu sıfır keyif veren basit oynayan bir adam ya şut atamayan adama 10 milyon nasıl verdik hala içim acıyor.

Sneijder'i 38 yaşında göbekli bile izlemeye tahammül edebilirim ama bu adam 28inde bile berbat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt