Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cw7DerBWEAAp8x7.jpg

karaktersiz insan belhanda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
belhanda bu takımın oyuncusu değil abicim.
bu adama sövülmesi lazım. söven adamların bu kulübe daha fazla faydası var iyiliğini istiyor ki sövüyor. Belhanda zarar,zarar. herşeye zarar. ceza yiyen arkadaşlar için üzülüyorum cidden şu leş sebebiyle yemelerinden.

1 dk bile süre almamali

Ayni halti daha önce de yapti bu ilk degil

Birazdan avukatları basar burayı,zira kafayı kumdan çıkartacaklar.

seni 500k olsa'da kiralamamiz gerkiyordu cöp herif

Muhtemelen çok yüksek bir ceza alacak federasyondan. Hareket gaddarcaydı. 5 ya da üstü gelirse şaşırmam.

Kulüp de para cezası verebilir.

Ama kadro dışı falan olacağını sanmıyorum.

Fb maçında cücü boşuna attı oyundan.Adamın aklına atılmak gelmezdi o pozisyonda.Geçen sezon maçı hatırlamıyorum son saniye gereksiz yere kavga edip atılmıştı.Bu akşam yaptıgı diğer kırmızı kartlarıyla kıyaslanamaz.Malesef takımı sattı.

Umarım bir daha gs forması giymek nasip olmaz sana.
Böyle bir hareketin böyle bir deplasmanda böyle bir dakikada yapılmasının en ufak bir açıklaması olamaz.
Bunu a2 ye atıp kimseye de satmamak lazım.
Çürüsün oralarda, basiretsiz kafasız Arap parçası seni

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dikkat ettiniz mi bilmem ama ikinci golü yedikten saniyeler sonra çok iyi pozisyonda topu aldı. Önünde adamdan sıyrılsa golü yapabilirdi ama elbette kaybetti topu.

Bunun 1-2 dk sonrasında da kırmızıyı yedi. Adam o 2 dakikalık sekansta takımın içine etti diyebiliriz.

Suçu bir oyuncuya yıkmak doğru değil ama bu kadar yatırım yapılan bir adamın da karşılığını hiç veremiyor olması rezillik.

bjkyi 2-0 yendiğimiz maçı hatırlıyorsunuz değil mi?

medele attığı dirseği ya hakem görmedi yada maçın ilk dakikaları diye atmadı belhandayı. gitti adama orda dirsek attı ve sarı gördü sadece. allah korumuş orda bizi kırmızı çıksa kimsede birşey diyemezdi dirseği yapıştırdı gereksiz yere medele

hakem orda kırmızı gösterseydi muhtemelen şampiyonluk gitmişti o maçta

figulı ıle yerlerı degısırler artık

10 numara için skor katkısı düşük, 8 numara içinde ne pas ne oyun kurma yeteneği var. Arada bir dripling yapabiliyor pozisyonu bitiremediğinden işe yaramıyor tabi.

3 yil sözleşmesi var. 3.350 garanti. hiç maça cikmazsa alacağı ücret 10.5 m€ bugünün kuru ile 80 milyon tl.

Sorun şu ki bu şerefsizi mevcut yönetim ve hoca getirmedi. Hoca da farkında herşeyin ama kulüp menfaati ve en az zararla atlatması için takıma kazandırmaya ve bir şekilde elimizden çıkacak kadar piyasası olsun istiyordu.

Bu saatten sonra hoca affetse taraftar affetmez. Nasıl kurtulacağız bu sorundan bilmiyorum.

Benzinliğim olsa Belhandayı pompacı olarak çalıştırmam neden çünkü ağzındaki sigarayı yere düşürüp orayı hava uçurabilecek sorumsuzlukta 1 potansiyel.
---Ali Ece---

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt