Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2021 e kadar 3.35 m euro maaş+primleri+8.5 m euro yu çöpe attık bügün. Bonservisine karşılık serbest kalmak istese ne güzel olur.

Hoca bide her maç uyarıyoruz diyor
Anlatsın bakalım ne diyecek diyor anlaşılan sağlam kızağa çekecek ama en sıkıştığı an yine alır oyuna
Dün fegholui de olduğu gibi

Aykut+ tudorun cok istedigi oyuncu iste böyle olur anca

Hoca bir daha çok mecbur kalmazsa kadroya almaz. Erken kurtulduğumuz iyi oldu bundan.

Şarlatana bak birde artistlik yapmaya çalışıyor. Kendi adıma Türk Telekomdaki her maçta gereken tepkiyi göstereceğim bu arap bedevi şarlatanına.

Geçen sene alternatifi yoktu mecbur oynuyordu artık hoca kessin bi zahmet biraz da Feghouli ye şans versin. Hep söyledim cidden yetenekli herif aslında ama eşek geldi eşek gidecek birdaha 11 de görmeyiz umarım.

5D9854A2-0B5F-4A40-AFA7-BA1A6F7199AF.webp

Bir resim 3 hain

Latovlevici'nin uğradığı muameleye maruz kalmalı hatta bence daha da beterine! Bir karnavala bir şampiyonluk kutlamasına bireysel şarkı tercihi olarak ilahi ile katılan adamdan ne köy olur ne kasaba :red: Bir de buna takımın beyni diyenler vardı. Kendisinde beyin yok ki takımın beyni olabilsin. Haysiyetsiz herif...

Edit: Her şeyi geçtim şu vitaminsiz ile Sneijder'i kıyaslayanlar olmuştu belli bir süre, aklıma gelince bir gülme aldı yine.

her büyük maç itinayla kırmızı görmeye çalışıyor. lan denyo kime artistliğin. takım için hırslı olsa diyeceğimde oda değil sırf artistlik olsun diye. şu saatten sonra devre arası 3,5 öldü fiyatına satılsın yada kiralansın.
ceza alacak o belli. min 4 maç, sağlam ceza kesilmeli bu hıyara 300,400bin€. en azından maaşından tasarruf edelim işe yaramazın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi bir pozisyona girdi dün sut cekmedi. Ama 15-16 metreden rövesata denedi. Bu adamin kafasinda bazen ne geciyor anlamiyorum

Geçen maçtan sonra kendi çoçuğuna çelmeyi taktıktan sonra dün de bize taktı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt