Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konu nereye dayanıyor biliyor musun Sneijder'in gittiği gün buraya gelip hakaret başlayan süreç

Sadece Wesley'e bağlamak işin kolayına kaçmaktır. 40 maç oynamış bir tane kurtardığı maç yok. Adam yeteneksiz bu kadar. Gittiği hiç bir yerde tutunamamış, sadece Fransa'da kalburüstü tek bir sezon oynamış(anlatılanlara göre) çok kötü bir futbolcu, hatta futbolcu bile değil bu kadar basit.

Aldığı paraya göre kötü futbolcu kısmını geçtim, normal bir paraya göre bile kötü futbolcu.

Bide her maç Sneijder muhabbeti bu adammi gönderdi sneijder'i
Aklı yetmeyen Hagi ile kiyasladigimizi söylüyor böyle saçma bir kıyaslama olurmu

Konu net anlamayana bir daha söylüyorum her kırmızı gören sabotaj ettiği yada sattığı için kırmızı görmez
Her kırmızı gören oyuncuyu da gönderirsen takımda oyuncu kalmaz
O zaman hiç kart görmeyen sakin Ergün penpe gibi oyuncularla kuralım takımı
Akillinin biri yazmış Avrupa da oyuncu alırken mental yönüne disiplinine bakarak alınır diyor
Aynı adam balotelli gelsin diyen
Bunu diyen benim. Balotelli' nin mümkün olsa da alınmamasını hep söyledim, aksine tek bir mesajımı gösterirsen, bu son mesajım olacak burada. İşine geldiği gibi element uyduruyorsun yine; yapma bunları...

Kaldı ki Balotelli ortada kalmaz. Mental defolarına rağmen kendisini takımına katmak isteyen pek çok Avrupa kulübü çıkıyor, çıkacaktır da. Çünkü adamın futbol kalitesi ve potansiyeli tartışmaya kapalı bir konu. Ben tercih etmem, bir başkası verim alacağını düşünüp transfer eder; mental problemli pek çok oyuncu kalitesi ölçeğinde yine de rağbet görebilir. Balotelli mental yönden normal bir insan olsa çok farklı bir kariyeri olurdu zaten...

Belhanda-Balotelli kıyaslaması baştan sakat. Belhanda melek olsa çapı nedir Allah aşkına?...

ben 10 no tarafina takilmiyorum hani asistin asisti deniyor ya onu yapsa o da onemli birsey. benim sorunum cok basit pas hatasi yapiyor etkili sut atamiyor ve dunki gibi mental acidan sorunlu bir tip

hala kime neyi anlatıyonuz aga yav. bu adam bilerek kendi kalesine gol atıp taraftara hareket çekse alın ibbneler diye, burada ama kaliteli vurdu topa karşı kaleye de yapacak diye savunacaklar boşa uğraşmayın.

Bu videoyu kacinci koyusum bilmiyorum , dostluk macinda bir de ...

Gecen sene bizimle adi gecmeye basladiginda ben de atmistim kac kere foruma bu adami herkese tanitmak icin.

Adam daha gelmeden burada oynamadan nasil yerin dibine sokarsin diyenler vardi.

Bunu diyen benim. Balotelli' nin mümkün olsa da alınmamasını hep söyledim, aksine tek bir mesajımı gösterirsen, bu son mesajım olacak burada. İşine geldiği gibi element uyduruyorsun yine; yapma bunları...

Kaldı ki Balotelli ortada kalmaz. Mental defolarına rağmen kendisini takımına katmak isteyen pek çok Avrupa kulübü çıkıyor, çıkacaktır da. Çünkü adamın futbol kalitesi ve potansiyeli tartışmaya kapalı bir konu. Ben tercih etmem, bir başkası verim alacağını düşünüp transfer eder; mental problemli pek çok oyuncu kalitesi ölçeğinde yine de rağbet görebilir. Balotelli mental yönden normal bir insan olsa çok farklı bir kariyeri olurdu zaten...

Belhanda-Balotelli kıyaslaması baştan sakat. Belhanda melek olsa çapı nedir Allah aşkına?...
Senin için demedim

Şunu diyen birine yüz yüzde katilirim
Balotelli yada x bir oyuncu için öyle bir yeteneği varki bazı disiplin hareketleri göz ardı edilebilir diye
Lakin hiçbir oyuncu için kural geçerli değil derseniz katılmam

Kariyeri boyu 6 kirmizi 4 tane sari kirmizi yemis, bizde ikisi sari kirmizi olmak üzeri bir tanede direkt kirmizi bir sikinti var yani, misal fransa da sözlesme sartlari nasil dida sirf orda bir tane yemis? ya adam mutsuz burda oynamak istemiyor yada baska sorunlar var kafasinda

Iki saridan yedigi bir kirmizi da direk sayilir cunku ayni saniye icinde gordu neredeyse mac bitmisken ..

Aldigi ceza sayisi acisindan belki farkeder ama bence direk kirmizi hukmundedir o kart

Gecen yil da oteki arap 4 mac yedi , gerci yapan maicondu hareketi ama ikisinden biri yiyecekti kabak soso ya patladi

Ayrica gordugu 3 kirmizi icinde 1 direk 4 sari var , hicbirinin takima faydali bir sekli yok

Ne akina giden adami kesme , ne kritik bir topu elle kesme .. yok yok yok

Bir tek kendini yere atip penalti bekledignde belki yedirebilirdi , o da zaten bence iclerinde tek hatali olan kartti

Kariyeri boyu 6 kirmizi 4 tane sari kirmizi yemis, bizde ikisi sari kirmizi olmak üzeri bir tanede direkt kirmizi bir sikinti var yani, misal fransa da sözlesme sartlari nasil dida sirf orda bir tane yemis? ya adam mutsuz burda oynamak istemiyor yada baska sorunlar var kafasinda

Bence sorun beyninde. Cl ye giden takimda oynuyor hayvan yukuyle para aliyor fistik gibi sehirde yasiyor iyi oynasa taraftarin sevgilisi olabilir. Sorunu varsa guilianodan once araplar buna teklif yollamis gitseydi o zaman clde oynamak istiyorum diyip bizi de kendini de yakti col bedevisi

Satsak da kurtulsak yahu.

Bonservisi ayrı dert, maaşı ayrı dert

Bu adamı musallat edenlerin ben.

ya hakeminde isine geldi orda kirmizi vermek, maci tamamem kopardi iste.
tamam tam aptalca bi hamle ama sonucta topa gidiyor hareket ve tehlikeli girdigi icin sarida verebilirdi hakem.
aslinda var sitemiyle tekrar bakabilidi ne bokuma yariyorsa o sistem.
agir hareket ama dedgim gibi sari verse kimse macatan sonra neden kirmizi vermedi diye konusmaz bile.

tamam tam aptalca bi hamle ama sonucta topa gidiyor hareket ve tehlikeli girdigi icin sarida verebilirdi hakem.
agir hareket ama dedgim gibi sari verse kimse macatan sonra neden kirmizi vermedi diye konusmaz bile.
:oops::oops::oops::oops::oops:

Nasıl konuşmaz yav zıplayarak adamın ayağına basıyor resmen

Kolaylıkla basmadan kurtarabilir kendini

niye gercegi bu.
ben tekmenin bacagina geldigini görmedim tekararda ?
resmen top firliyor tekme topa gidiyor.
agir hareket degil demiyorum cünkü sakatlama tehlikesi var ama sarida olabilirdi diyorum

zıpladı hayvan gibi adamın üzerine ve

kralspor7737.jpg

şu pozisyona sarı olabilirdi diyen adamla tartışmak gereksiz hocam fikriniz değerli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt