Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kırmızı kart görüp 4-5 maç ceza aldığında iyi.
Onun dışında çok kötü malesef.

Terim - Belhanda >>>>>>>>> Ceyhun - Mancini

Rodrigueze attığı o topu Sneijder al evladım kaleye vur diye bırakırdı önüne, bunun gibi zar zor aut çizgisinden çıkaracak şekilde değil, üstelik zar zor çıkaran Rodriguez gibi hızlı bir oyuncu.

Herifi 50 maçtır izliyoruz yapamadığı belli şeyler isteniyor adamdan
Donkun ufak boylusu bu herif
Bi tane salak top kaybını çıkarırsak normal bir oyundu
Ama 10 numara diye beklentiyi olmayacak bir seviyede tutarsanız her maç böyle olur

Önder Özen: "Belhanda geleli 14-15 ay oldu. Bir tane maç al. Bir tane al. Sırtındaki formada 10 numara yazmıyor mu? Bir tane al maç. Bunu beklemek kontratı veren Galatasaray kulübünün de, taraftarların da, izleyen insanların da hakkı bence."

Feghouli oynadığı ilk iki dakika da bile bunun oynadığı 74 dakika dan daha etkiliydi.

sent via GSC

Galatasaray tarihinden silinmesini isteyeceğim ilk oyuncudur.

Böyle bir kulüpte böyle ciddiyetsiz, rezil bir oyuncu olmaz. Artık bardağı fazlasıyla taşırdı, ciddi yaptırım yapması lazım kulübün.

Gerekirse kadroya bile almasınlar, ne hali varsa görsün.

Saha da bunun görünce harbi harbi sinirleniyorum.

seni allah kahretsin herif bir ise yaradığın yok

DonNstaW0AAWHx0.jpg

forma yakismis, Portoda kalsin

Kendisi ile ilgili şu anektodu aktarsam yeterli olur sanırım ;

NOT : Maçın ismiyle beraber yazıyorum ki, gelecek tarihlerde biri bu yazıyı okursa, detaylı bilgi olsun.

4 Ekim 2018 tarihli Porto - Galatasaray maçında, adamın sahada olup olmadığından emin olamadık. Babam diyor ki ; "Yok oğlum. Hani Belhanda? Oynamıyor bence o." Ben diyorum ki; "Olur mu baba? Adam ilk 11 başladı. Oynuyor olması lazım. Çıktı mı ki acaba?"

Son çare, maçkolik uygulamasından açıp bakmak zorunda kaldım çıktı mı oynuyor mu diye. İşte öyle bir performans sergiledi kendileri...

Herifi 50 maçtır izliyoruz yapamadığı belli şeyler isteniyor adamdan
Donkun ufak boylusu bu herif
Bi tane salak top kaybını çıkarırsak normal bir oyundu
Ama 10 numara diye beklentiyi olmayacak bir seviyede tutarsanız her maç böyle olur
Çöp yahu, bu kadar gevelemeye ne gerek var çöp. Takımın en maliyetli oyuncusu oyun içinde iki tane aksiyonun içinde var onun dışında yok. On numaraya gelene kadar adam bir orta saha oyuncusu olarak oyunun içinde yok.

Heralde artık savunulmaz, kralı bile çıldırtmış leş herif

Tugay Kerimoğlu: Senelerce biz hizmet ettik Galatasaray'a. Bu Belhanda'ya bu kulübün geçmişinden bahsetmemişler mi? Gerçekten ben kabullenemiyorum artık

3 Arap toplanmış Brahimi-Feghouli-Belhanda
Ama bizde öyle şans var ki Arabın bile en adisi gelmiş Futboluna sokayım iyiymiş kötüymüş kulağını karıştırıyor adam maçtan sonra

Irkçısın diyolardı bana oğlum hiç mi utanmıyosunuz ?

Çöp yahu, bu kadar gevelemeye ne gerek var çöp. Takımın en maliyetli oyuncusu oyun içinde iki tane aksiyonun içinde var onun dışında yok. On numaraya gelene kadar adam bir orta saha oyuncusu olarak oyunun içinde yok.

Ne gevelemesi ne diyorsun
Normal bişey yazmışım gerginlik yaratma kenan efendi
Donkun ufağı demişim çöp dememe gerek var mı

Kendisi ile ilgili şu anektodu aktarsam yeterli olur sanırım ;

NOT : Maçın ismiyle beraber yazıyorum ki, gelecek tarihlerde biri bu yazıyı okursa, detaylı bilgi olsun.

4 Ekim 2018 tarihli Porto - Galatasaray maçında, adamın sahada olup olmadığından emin olamadık. Babam diyor ki ; "Yok oğlum. Hani Belhanda? Oynamıyor bence o." Ben diyorum ki; "Olur mu baba? Adam ilk 11 başladı. Oynuyor olması lazım. Çıktı mı ki acaba?"

Son çare, maçkolik uygulamasından açıp bakmak zorunda kaldım çıktı mı oynuyor mu diye. İşte öyle bir performans sergiledi kendileri...

Babam oyuncu değişikliği olunca ve yüzü gösterildiğinde oyuna gireceğini sandı.

ya senin cibliyetini öpsünler

@Ercan Kinay aksami bekle dedin. EEEEEEEEE?! Halen REZALET gibi oynadi. Bunu oynatan Terim'de kafasina sikacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt