Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.186
- 908
- 1.428
Kırmızı kart görüp 4-5 maç ceza aldığında iyi.
Onun dışında çok kötü malesef.
Onun dışında çok kötü malesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim - Belhanda >>>>>>>>> Ceyhun - Mancini
Çöp yahu, bu kadar gevelemeye ne gerek var çöp. Takımın en maliyetli oyuncusu oyun içinde iki tane aksiyonun içinde var onun dışında yok. On numaraya gelene kadar adam bir orta saha oyuncusu olarak oyunun içinde yok.Herifi 50 maçtır izliyoruz yapamadığı belli şeyler isteniyor adamdan
Donkun ufak boylusu bu herif
Bi tane salak top kaybını çıkarırsak normal bir oyundu
Ama 10 numara diye beklentiyi olmayacak bir seviyede tutarsanız her maç böyle olur
![]()
forma yakismis, Portoda kalsin
Çöp yahu, bu kadar gevelemeye ne gerek var çöp. Takımın en maliyetli oyuncusu oyun içinde iki tane aksiyonun içinde var onun dışında yok. On numaraya gelene kadar adam bir orta saha oyuncusu olarak oyunun içinde yok.
Kendisi ile ilgili şu anektodu aktarsam yeterli olur sanırım ;
NOT : Maçın ismiyle beraber yazıyorum ki, gelecek tarihlerde biri bu yazıyı okursa, detaylı bilgi olsun.
4 Ekim 2018 tarihli Porto - Galatasaray maçında, adamın sahada olup olmadığından emin olamadık. Babam diyor ki ; "Yok oğlum. Hani Belhanda? Oynamıyor bence o." Ben diyorum ki; "Olur mu baba? Adam ilk 11 başladı. Oynuyor olması lazım. Çıktı mı ki acaba?"
Son çare, maçkolik uygulamasından açıp bakmak zorunda kaldım çıktı mı oynuyor mu diye. İşte öyle bir performans sergiledi kendileri...