Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç kez dedim bu çöpe uğraşacağınıza o bölgeye feghouli yi koysak şimdiye form tutardı.. Yazık ya çöpe giden yaklaşık 15 milyonumuz oldu bonservisle

Islıklama olayına tamamen karşıyım kim olursa olsun oyun alanı içinde yapılmaması gerekir bu tarz hamlelerle oyuncuya zarar verilmez takıma zarar verir. Bugün ki maçtan sonra utanmadan yaptıklarının cezasını Fatih hoca verir hocanın üstüne bize laf demek düşmez hele ki hoca oynatırsa da bize de ıslıklamak düşmez.

İyi bir 6 numaradan beklenebilecek kadar bile hücum katkısı yok. Bu bakımdan, ''10'' sadece formasının arkasında yazılı bir numaradan ibaret sadece...

8 numara oynadığı da bomboş bir palavra; hangi defans-ofans köprüsü işlevi, hangi pas alışverişi, hangi tempo ayarlama?...Topla bu kadar az buluşan (Onların da çoğunu yanlış tercih ve uygulamalarla kaybeden), oyunda bu kadar görünmeyen adamdan 8 olur mu Allah aşkına?.

Bu herif daha mukavele yapıldığı an kulübe enayice sokulmuş bir kazıktır. Artık spor medyasında da müstehak olduğu yorumları sıkça görmeye başladık.

Transfer sezonunda, ''4-5 milyona da olsa bu illetten kurtulmak kulübün menfaatine olacaktır'' minvalindeki mesajıma cevaben, zararına satmanın nasıl akıllıca bir ticaret olacağını sorusunu, akılları sıra alaysı ifadelerle yöneltebilenler vardı; gelsinler de şimdi durumdan memnuniyetlerini anlatsınlar bakalım!.

4 yıllığına yaklaşık 20 milyonluk bir maliyetten ve takıma bir fayda vaad etmekten de son derece uzak, yetenekleri kısıtlı ve üstelik gamsız bir futbolcu müsvettesinden bahsediyoruz. Zararın neresinden dönülse kardır, nokta...

Şerefsizin önde gideni resmen sabote ediyor takımı. Terim hangi kafayla bunu sahada tutuyor anlamıyorum anlamak istemiyorum. Bugün Culio bile olsa bunun yerinde çok farklı olurdu

galatasaray dinamo kiev'den belhanda'yı aldığı gün ukraynalı gazeteci artem kirill bunları söylemiş: "kiev'i kutluyorum. belhanda'yı galatasaray'a satarak büyük iş başardılar. galatasaray'a ise geçmiş olsun diyorum. çünkü belhanda sorunlu bir oyuncu, eski formundan da çok uzak."

DonW2HqX4AIstA7.jpg

Bir maç kazandır be kardeşim tamam modern ortasahasın şut pas falan beklemiyoruz da 50 maçta çık 1 maç kazandır yani

Bu maç oynasa belki bişeyler katardı takıma ama sakat mıydı acaba neden oynamadı

@Ercan Kinay bir dahaki mac diye avun, bekle aksami de, soyle boyle de , hadi ya bekliyorum.
Fernando soyle les de boyle berbat de. Anladin mi artik

Karakullukçu devre arasında maiconla beraber postalamaya çlıştığımızı söyledi. İnşallah 2sinden 15 civarı bonservis gelir de iyi bi stoper ve forvetle bomba gibi başlarız 2. Yarıya.

Menajeri badounun menajeri olmuş. İnsan neden olmasın diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt