Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Belhanda fan club bir sorum var çünkü zor oluyor #KRAL mı yoksa #HRAL mı? Bir karar verin de ona göre hangi kelimenin önüne çöp veya takımını satan ve umursamayan kazık yazalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
john benjamin mi geciyorsun milletle? Bir pas = fena degilmi senin icin? Neden futbolu sectin? NEDEN sutopu degil?Cimbiza gerek yok kötü oynamadı bu kadar net
Oynamadığı maclarida gördük
Neyse artık 11 devam işine baksın
Yok güldü yok formasını değiştirdi yok kırmızı gördü yok rakibe asist yaptı ebele gubele devam eder gider böyle
Hoca memnunmus benim gibi
Sen dua etmeye devam etemre sakatlanmasaydi os fernando ndiaye emre olurdu. INSALLAH fernando donk ndiaye yapar hoca bundan sonra
Eski takimina karsi ne yapacak aceba...
Bi pas mı o kadar presi sen yaptın galiba sahada nerenle maç izliyorsunjohn benjamin mi geciyorsun milletle? Bir pas = fena degilmi senin icin? Neden futbolu sectin? NEDEN sutopu degil?
Cimbiza gerek yok kötü oynamadı bu kadar net
Oynamadığı maclarida gördük
john benjamin mi geciyorsun milletle? Bir pas = fena degilmi senin icin? Neden futbolu sectin? NEDEN sutopu degil?

john benjamin mi geciyorsun milletle? Bir pas = fena degilmi senin icin? Neden futbolu sectin? NEDEN sutopu degil?
gayet normal iki soru sordum. Belhanda nin neyini iyi gördü dün diye sordum (Bir assistin assisti disinda)Musap formdasın bu aralar.
kisin belhanda gidip senin gibilerini de alacak yaninda. Bu gittiginde, gögüsümü gere gere, GÜMBÜR GÜMBÜR bu konuyu cöp kutusuna atacagim. Hak ettigi yer orasiSen dua etmeye devam et
gayet normal iki soru sordum. Belhanda nin neyini iyi gördü dün diye sordum (Bir assistin assisti disinda)
#olacakolacak1,5 yıldır cevap vereni görmedim ben bu konuda.
Sen maç kazandırma olarak görüyorsan bütün takım kötü oynadı o ZamanOynamadığı maçları da gördük demen için oynadıklarında akılda kalıcı işler yapmış olmalı, tek başına 3 puan getirmiş olmalı ki eksikliğini hissettik diyebilmeliyiz. Geriye dönüp baktığımızda adamın getirdiği bir tane maç yok ama sabote ettiği bir sürü maç, rezil rüsva oynadığı 10larca maç var. Dün de yine yapması gereken hiç bir şeyi yapmadı. Net olan tek şey bu herifin yeteneksiz, boş bir topçu ve kötü bir karakter olduğu.
Hayal kurma ilk seçenek içinkisin belhanda gidip senin gibilerini de alacak yaninda. Bu gittiginde, gögüsümü gere gere, GÜMBÜR GÜMBÜR bu konuyu cöp kutusuna atacagim. Hak ettigi yer orasi
adam 2 macta bundan daha cok skor katkisi verdi . Neden bahsediyorsun olm sen?Sen maç kazandırma olarak görüyorsan bütün takım kötü oynadı o Zaman
Eksikliği hiç futbol oynamadigimiz maçlarda da tepkini ortaya koyarak gösterebiliriz
Dünkü oyun seni tatmin etmemiş anlaşılan
Yenildik ama ezilmedik bu seviyede her takım her takımı yeniyor önemli olan ortaya konulan futbol
Pas hatası oyunun içinde olmaması duran topları kötü kullanması top kaptirmasi bunları kötü oynadığı maçlarda sıkça yapıyor zaten
Ben gayet memnunum geldiği günden beri bir tane kilit pası olmayan ayakta duramayan emre oynasaydı demek komik
haklisin baska bir vasat bulup onunla yetinirsin. Vasat seviciligi bunu isterHayal kurma ilk seçenek için