Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap vermemekle alakası yok,fazla dikine oynayıp top kaybı da yapsa takımdaki tek pas istasyonumuz bu adam şuna bak beke pas atamıyoruz çıktığından beri
Adam yanindaki adama vermekte zorlaniyor sariyi nasil gördü

Tabii canım öyleyim, zaten bizi on tane pozisyona sokan adama laf ediyorum. En maliyetli oyuncu olmasının falan pek bir önemi yok. Tekrar soruyorum, sana ne herhangi bir akraban mı? Galatasaray takımımın oyuncusu ise ben de Galatasaray taraftarıyım, takıma katkısı yeterli olmayan adama istediğimi yazarım.
Yeterli katkısı olmadığını belirtmek başka takımın oyun içindeki her kötü aksiyonunu bu adama bağlamak başka sen benim ne demek istediğimi çok iyi anlıyorsun

Dikine pas mı? Hangi dikine pas yahu? Bu maçta dikine pas deneyen tek oyuncu vardı o da Ndiaye.

Şuan oynanan futboldan kenan gibi futbol fakirleri sorumludur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeterli katkısı olmadığını belirtmek başka takımın oyun içindeki her kötü aksiyonunu bu adama bağlamak başka sen benim ne demek istediğimi çok iyi anlıyorsun
Yoo anlamıyorum, çünkü ben takımın her aksiyonunu değil sadece bu adamın yapamadıklarını yazıyorum. Galiba sadece yazamadıklarımı yazmışım gibi gördüğün için psikoloğa değil, yazılanları anlamadığın için eğitime de ihtiyacın var.

Dikine pas mı? Hangi dikine pas yahu? Bu maçta dikine pas deneyen tek oyuncu vardı o da Ndiaye.
Ben Ndiaye'ye laf etmedim ki bana sorarsan şu an bu maçın en iyisi kendisidir,ama Belhanda'nın bu maçta şu ana kadar olan durumdan çok sorumlu olduğunu düşünmüyorum

Eee ne oldu hani bekler top dahi atamıyorduk, peş peşe sağlı sollu ortalar sonrası gelen gol. Ne Furkan, Recep, Ozan, buyrun dinliyorum?

Hahahaha ulan orta kafa gol ile gol atarız şimdi de Belhanda yok diye attık der bunlar :D cidden rahatsızsınız

Maçın başından beri ortaları Belhanda açıyordu zaten haklısın :D

Ben Ndiaye'ye laf etmedim ki bana sorarsan şu an bu maçın en iyisi kendisidir,ama Belhanda'nın bu maçta şu ana kadar olan durumdan çok sorumlu olduğunu düşünmüyorum
Yahu dikine pas denediği için yazmışsın, ben de diyorum ki ne dikine pası, adamın yaptığı pas olayı bir iki metre mesafeye veya yana bomboş olan beklere. Bir tane dikine pas denedi onu da en önemli pozisyonda Rodriguezin arkasına attı.

Eee ne oldu hani bekler top dahi atamıyorduk, peş peşe sağlı sollu ortalar sonrası gelen gol. Ne Furkan, Recep, Ozan, buyrun dinliyorum?

Saglı sollu ortaları belhanda varkende acıyorduk degişen bişey yok belhanda cıktıktan sonra takım pas yapamaz oldu bunu görmemek art niyetlidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hahahaha ulan orta kafa gol ile gol atarız şimdi de Belhanda yok diye attık der bunlar :D cidden rahatsızsınız
Yok aslında öyle demiyoruz ama demin sen, Furkan, Recep gibiler beklere bile top atamıyoruz çıktığından beri diyordunuz ya, işte ona ithafen sağlı sollu ortalar sonrası gol geldi size de güzel bir cevap oldu aslında bu.

Lan nerede sağlı sollu ortalar? Belhanda oyundayken şu ortadan 15 tane kestik , adam yoktu vuramadık. Belhanda dan sonra ilk düzgün orta, adam olduğu için gol ve tamamen şans golü. Olmayan şeyi olmuş gibi anlatıyprsun

VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt