Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan nerede sağlı sollu ortalar? Belhanda oyundayken şu ortadan 15 tane kestik , adam yoktu vuramadık. Belhanda dan sonra ilk düzgün orta, adam olduğu için gol ve tamamen şans golü. Olmayan şeyi olmuş gibi anlatıyprsun

VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Siz okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Beklere bile topu veremiyoruz diye aklınızca laf sokuyordunuz, peş peşe iki orta yapan bekler.

Belhanda varken adam kanatlara top aktardı 20 orta actık adam cıktı 15 dkda tek orta acıldı gol oldu hala gelmiş nasıl pas aktaramıyorduk yazıyor haha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Birader sen cidden kötü niyetli bir insansın bundan sonra sana cevap vermeyeceğim Galatasaray taraftarı olduğundan bile şüpheliyim.
Konuştuğun lafa dikkat et istersen. Sizin gibi yaptığı tek şey Selçuk gibi al gülüm ver gülüm ve bomboş olan beklere top atmak olan adamı yalamıyorum diye ettiğin lafa dikkat et.

:asd::asd::asd:

Fernando----->Mariano----->Donk----->Gol :hat:
Öncesinde sol bekin yaptığı orta var, ondan önce yine Marianoya oynanan top sonrası yapılan orta ve yakaladığımız tehlikeli pozisyon. Adamlar kendi ettikleri laflar ile papaz oluyorlar ama hala daha konuşmaya devam edebiliyorlar.

Öncesinde sol bekin yaptığı orta var, ondan önce yine Marianoya oynanan top sonrası yapılan orta ve yakaladığımız tehlikeli pozisyon. Adamlar kendi ettikleri laflar ile papaz oluyorlar ama hala daha konuşmaya devam edebiliyorlar.
La aynı maçı izliyorsak götüm ya. Vallahi acınası haldesin. Hangi tehlikeli ortalar pozisyonlar onlar. Vallahi gülme krizine giriyorum.

adam rahat
milyon dolarlari vurmus. herhangi bir hedefi olmayan zibidi.
taraftara anana gidiyorum diyen adam tribunlerin hepsine yani sizede kufur ediyordur. emin olun

15 dakikada tek düzgün orta. Oda denk geldi. Boş yapma.

Mortingen olduğunu kabul et Belahanda konusunda 50 kere kıvıran arkadaş..

Ömer Bayram'a 50 tane top geldi o çıktıktan sonra da...

Bunu da unutmadık:

toptanAnlamayan.webp

Kafayı mı yediniz yav adam pas bağlantılarını gayet iyi sağladı her maç böyle oynasa keşke

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La aynı maçı izliyorsak götüm ya. Vallahi acınası haldesin. Hangi tehlikeli ortalar pozisyonlar onlar. Vallahi gülme krizine giriyorum.

Dur anlatayım, Feghouli Marianoya oynadı, hani şu top atamadığımız bekler var ya onlardan biri, o orta yaptı Sinan bomboş kalecinin üstüne kafa vurdu. Sonra gol öncesi top yine beklerden biri olan Ömere geldi o orta yaptı rakip uzaklaştırdı, o top bir kaç PAS sonrası Marianoya geldi onun ortası gol oldu. Belli ki ya maçı izlemedim ya da gözler ile ilgili bir sıkıntı var. Acınacak hal vs. gibi şeylerden bahsetmeden keşke biraz daha aklınızaıkullansanız.

Mükemmeldi bence bu maçta eleştiren gitsin Amerikan Futboluna yönlensin kendini harap etmeden

Bugün normal haline göre daha aktifti.

Kirmizi görmedigin icin tesekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt