Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maestrohandanin etrafinda dogru takimi kurmamanin bas agrisini cekiyoruz

Her daim boyle klas topcularin yanina ayni frekansta oynayan adamlar almamanin cefasini cektik

keske gitsede degerini o zaman anlasak
git oglum git! senin degerini anlamak istiyorum bir an once. varligin cok daha pis aci veriyor

Fatih Terim: "Belhanda'nın idmanda bile hırsı yüksek seviyede. İşin esprisi zor tutuyoruz. Ben de daha iyi oyun bekliyorum tabi gol, asist ama şu an orta sahamız için önemli oyunculardan biri. Bir de onun ağzından çıkmayan haber yapıyorlar. Tepki görmesine sebep olunuyor"

Terim: "Belhanda düzgün davranan bu oyuncu. Ben daha bir gün sakatım, yorgunum diye izin almışlığını görmedim. Ne varsa dimdirekt söyleyen bir oyuncu. 10 numara giyiyor olabilir, elinden gelenin maksimumunu yapmaya çalışan bir oyuncum."
Dpukb8fXcAAGIor

Yine millet ümitlenmeye basladigina göre yarin kesin kirmizi kart görür.

Son Bursa maçında maçın yıldızıydı aynı performansı Schalke maçında da göstereceğini umut ediyoruz

Hocam yine gezdirmis bir yerlerde
İt ürür kervan yürür hesabı

Babanız Galatasaray

Oyuncuların gittikten sonra yaptıkları açıklamaları biraz dikkatli süzerek dinlemek gerekli. Genelde yönetimleri nasıl olsa gelip geçici olarak görüp taraftarın duygularına hitap eden açıklamalar yapıyorlar. Olayların iç yüzünü iyi öğrenmek gerek.

Burak elmas acimamis beinsports çıkıp ağlayan çürük portakala

Babanız Galatasaray

Oooo konuya kimler gelmis kimler, oynanan mactan dört gün sonra ne tesadüftür ki Fatih hocanin aciklamalarinin hemen sonrasinda.

Fatih Terim: "Belhanda'nın idmanda bile hırsı yüksek seviyede. İşin esprisi zor tutuyoruz. Ben de daha iyi oyun bekliyorum tabi gol, asist ama şu an orta sahamız için önemli oyunculardan biri. Bir de onun ağzından çıkmayan haber yapıyorlar. Tepki görmesine sebep olunuyor"

Terim: "Belhanda düzgün davranan bu oyuncu. Ben daha bir gün sakatım, yorgunum diye izin almışlığını görmedim. Ne varsa dimdirekt söyleyen bir oyuncu. 10 numara giyiyor olabilir, elinden gelenin maksimumunu yapmaya çalışan bir oyuncum."
Dpukb8fXcAAGIor

hoca acayip zeki adam vala yaw. direkt söyleme yerine sürekli laf cakıyor biyerlere. bu sözler direkt eren'e. hatırlarsınız ki sağlık heyeti tamam demiş, eren sakatım diyerek oynamamıstı.

Fatih Terim: “Belhanda’yla ilgili ağzından çıkmayan şeylerle haberler de yapılıyor. Çok konuşan biri değil, sosyal medyayı da fazla kullanmıyor.”

Ben annenin yaninami dan başka bir şeyini duymadım

Babanız Galatasaray

Antrenman sonrasi hic mi sut calismiyorsun be Belhanda. Adam topa bi vuruyor hem kaleyi bulmuyor hem de kiz gibi vuruyor. Oguzhan da boyle. Biraz antrenmanda sut calisin. Futbolda her zaman kendini gelistirebilirsin, sadece antrenman yapmakla ve salonda calismakla olmuyor. Ikinci sezonundasin ama sut konusunda bir ilerleme yok.

Garry mesela ne kadar yeteneksiz olsa da kac tane tak diye köseye biraktigi sutu var.

Bunun cektigi "sut"-lara sut diyebilmek icin 1 Milyon tane sahit lazim. En kazma savunmacidan daha beter vuruyor topa.

Hocanın açıklamasından sonra yine balon şişirilmeye başlanmış. Her zaman olduğu gibi yine patlayacak maalesef.

Hocadan desteğide almış, bu sezon futbolunu baya beğeniyorum Ts maçındaki hatası dışında umarım dahada iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt