Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da berkan bu adil degil yani , vicdanen degil

Bir goreve soyunan kisi , yahut elini tasin altina koyan kisi insan ustu bir varliga donusmuyor ki

Adil veya değil ama durum bu. İnsanüstü bir varlığa dönüşmesine gerek yok zaten, eleştiriyi kaldırabilecek ve bundan ders alabilecek nitelikte olması yeterli sadece bu konu üzerinden konuşursak.

Adil veya değil ama durum bu. İnsanüstü bir varlığa dönüşmesine gerek yok zaten, eleştiriyi kaldırabilecek ve bundan ders alabilecek nitelikte olması yeterli sadece bu konu üzerinden konuşursak.

Bu gorus ve tavir , o makam veya goreve talip olma istekliligini olumsuz etkilemez mi

Yani kendisine destek olanlarin destegini kaybetmek

Belhandayı eleştirdiğimiz noktalardan biri bu işte, Rodriguez topa fake atıyor, o bölgeye girmesi gereken Belhanda girmiyor.

Kafalar yine pırıl pırıl.

sent via GSC

Ovmuyorum. Yoksa mala baglayacak .

İlk yarı beğendim ben, orta alana çekince daha aktif oluyor.

Haksızlık etmeyin iyiydi ilk yarı.
Kimse topa gelmiyor takımda herkes ayağına bekliyor. Bu kadar kötü ileri uç ile çok zor.

Fena değil en azından kafası bu maçta sahada gibi ve beyni var ki bu bizim takımdaki futbolcular için ayırt edici bir özellik

Ilk yarı sahanın en iyilerindendi. Bakalım ikinci yarıda ne yapacak

Bu gorus ve tavir , o makam veya goreve talip olma istekliligini olumsuz etkilemez mi

Yani kendisine destek olanlarin destegini kaybetmek

Etkilemez, yani etkilememeli. Sonuçta bu adamlar ultra profesyonel adamlar, milyon dolarlık şirketleri yönetiyorlar, bunun üstesinden gelmeleri lazım.

Bak misal Ali Koç müthiş taraftar desteğiyle geldi, şu anda taraftar deliler gibi Ersun Yanal diyor ama adam planlarımızda yok dedi, Ersun'u getirmeyeceğiz diyor. Herkes Cocu gitsin diyor, Cocu'da da ısrarcı.

Bu tip eleştirilere direnip, doğru kararlar almak bu insanları çok başarılı sınıfa sokar hatta efsane de yapar. Faruk Süren'in 4-0 fener mağlubiyeti ve başlardaki tutukluğa rağmen Terim'in arkasında durması gibi.

Cok iyi bir pas istasyonuydu . Sorumluluk aldi . Begendim . Biraz daha yaratici olursa harika olacak .

Kesin yine küfür yiyodur diyodum hayret

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi cidden beklenti bu mu yav, boşa çıkıp pas dağıtması mı?

Rodrigues giderken geri döndü adam, Nagatomo aldı rakibi ekarte edip ileri oynadı kıl payı ofsayt, Rodrigues fake attı topa boşalan alana girmesi gerekirken izliyor, Ndiaye takımı hızlı ileri çıkardı Belhanda çalımı atamadığı için pozisyon gitti, Sinan'ın deparını beklemesi gerekirken pas attı rakip kesti topu.

Cidden beklenti bu ise evet iyi oynadı ama abi koca bir yarı ne oynadığımız belli değil, kaleye bir kere gidebildik farkında mısınız?

Buyrun abi, adamların ofansif oyuncuları ne paslar çıkarıyorlar, tek pas ile tüm defansı bitiriyorlar. İkinci kez üç beş dakika içinde.

Allah senin belanı versin. Gerçekten versin. Sen de kurtul biz de kurtulalım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt