Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarihi bir ana taniklik ettik az once belhanda sut cekti :eek:

İlk yarı o kadar iyi oynayıp ikinci yarı bu kadar kötü oynamak da ayrı başarı..

Bu maçta eleştiren Hadi iyi geceler. TEK OYNAYAN TOPÇUYDU İLERİ HATTA. Onun dışında muslera ve linnesi beğendim geri kalanı çöp.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abi bok atmak için bok atmayın yaw. Iyi maç oynadı. Doğru düzgün forvetimiz olsaydı belki de daha iyi oynayabilirdi.

Şu maçtan aldığımız 1 puan ne kadar iyiyse o kadar iyiydi. Oyunu ve oyuncuları düşününce gerisini siz düşünün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir insan bir mac icinde böyle düser mi lan? Gol yediriyordu yine

Şu adam kadar teknik 1 futbolcu daha olsa etkinliği çok daha fazla olacak da yok işte.Emre Akbaba var o da sakat birlikte oynarlarsa ikisinin de verimlerinin çok yükseleceğini düşünüyorum.

Şu adam kadar teknik 1 futbolcu daha olsa etkinliği çok daha fazla olacak da yok işte.Emre Akbaba var o da sakat birlikte oynarlarsa ikisinin de verimlerinin çok yükseleceğini düşünüyorum.
kac tane gol yedik neredeyse 2. devre bu aptalin yüzünden

Boşa çıkıp, boşta olan oyunculara basit paslar atmak, galiba beklenti bu kadar olmalı çünkü bu kaleye gidemeyen, koca maç bir pozisyonu olan Galatasaray'da ofansif oyuncu sınıfında olup iyi oynadı demek için yeterli görülüyor.

Son üç maçtır sahada ve ben üç maçtır kaleye gidemeyen bir Galatasaray izledim.

Bugün kaç saniye topu kontrol edemediği için dönen top ofsayt olmasa ipimizi çekiyordu.

Bu maliyette bir oyuncu ceza sahasına girmiyor, koca maçta bir şut çekiyor o da nereye gittiği malum, kaç tane duran top kullanıyor bir tanesi tehlike yaratmıyor, yine basit top kayıpları yapıyor, kaybettiği toplar sonrası izliyor, topu kontrol edemiyor, yani ne zaman olay boşta olan oyunculara basit pas atmanın dışına çıkıyor bu adam iptal oluyor.

Biz ise kendimizi bu olmadan kaleye gidemiyoruz lafı ile kandırıp, üç maçı bunun oyunda olduğu sürelerde üç tane pozisyon ile tamamlayıp, rakip orta saha ve ofansif oyuncularının tek pas ile yer yer tüm orta sahamızı, yer yer tüm defansımızı iptal etmelerini izliyoruz, hem de maç boyunca kaç kere saymayı bıraktım bir yerden sonra.

İlk yarı daha az pas hatası yaptı diye iyi oynadı diyenler var.

Artık Belhanda nasıl ölü bi vaka siz düşünün

Herif maçı vermek için elinden geleni yaptı hala iyi oynadı deniyor yaw müstahak sizin gibilere böyle rezil oyuncular.Geldiğin güne lanet olsun.ayapı dursa eli durmuyor yine son dk sarı kartı gördü rakibe vurduğu için iğrenç herif

kötüydü

gerci Muslera ve Ozan haric iyi oynayan yoktu

İlk yarı çok iyiydi ikinci yarı ise kötüydü, Muğdata attığı pas gol olsa kazanmış olabilirdik iyi denk gelmişti aslında olmadı yapacak bişey yok.

Hocam evet top kaybediyor ama takımda bu herifin 2-3 katı top kaybeden veya top ezen herifler var bu yıl.Örnek Rodri
tamam da nerede top kaybediyor görmedin mi. Ataga cikma moduna gecip slak diye orta da Top KAYBEDILMEZ. Yersin golleri ataklari aninda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt