- 9 Ağustos 2011
- 59.445
- 34.137
- 3.408
bi foto cekilseydin ya deveyle. keli tudor sandım bian.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi foto cekilseydin ya deveyle. keli tudor sandım bian.
Yanlış mı hatırlıyorum acaba, emin olamadım, eski sayfaları irdelemeye de üşendim doğrusu?. Böyle keskin tavır koymazdın Belhanda için; hep ortadan giderdin sanki; başkasıyla karıştırıyor da olabilirim, bilemedimTakımın kangreni.
Bunun yerine o bölgede efektif bir adam olsa herkesin performansı artar.
Dünya şeyinde değil gibi oynayıp 4 m euroya yakın maaş alması da kabul edilebilir değil defolup gitmeli acilen.
Ceza sahasi disindan 90a taktığı golü görür gibiyim
Hep karşıydım yavYanlış mı hatırlıyorum acaba, emin olamadım, eski sayfaları irdelemeye de üşendim doğrusu?. Böyle keskin tavır koymazdın Belhanda için; hep ortadan giderdin sanki; başkasıyla karıştırıyor da olabilirim, bilemedim...
Ceza sahasi disindan 90a taktığı golü görür gibiyim
ceza sahası dışından topu kaleye yetiştiremiyor ki nasıl gol olcakCeza sahasi disindan 90a taktığı golü görür gibiyim
Bu adam nicin bizde biliyor musunuz?
Cunku yonetici olarak kulubu yonetenlerin ne futboldan, ne de insan psikolojisinden haberleri var.
10 dakika Belhanda'yla muhabbet etsem pes eden, teslimci ezik kisiligini hisseder bu herifi aldirmazdim.
Ama transferleri minibus soforu yapiyor.
emin olun kulub icinde kravatli gezenlerin cogu ne yaptigini bilmiyor.
bir futbolcu transfer edeceksen futbolcuyu bir is yerine aliyormus gibi interview edeceksin. gecmisini ogreneceksin.
oyuncunun saglik raporu ve yeteneklerine bakip topcu aliyoruz. amator isler bunlar
Yanlış mı hatırlıyorum acaba, emin olamadım, eski sayfaları irdelemeye de üşendim doğrusu?. Böyle keskin tavır koymazdın Belhanda için; hep ortadan giderdin sanki; başkasıyla karıştırıyor da olabilirim, bilemedim...
Ha, yine iyi o zaman!...En başından beri net karşı olan benimle birlikte @Can BÜYÜK var bildiğim. Göstere(e)mediği performansla çoğunluğu nefret ettirmeyi başardı kendisinden. Bunun yerine ya oyun ve skor bağlamında üretken bir ofansif orta saha oyuncusu alınmalıydı, yahut gerçek bir 8 numara alınarak Badou öne atılmalıydı...Hep karşıydım yav
Yerine oynayacak adam da yok diyordum sadece.