Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda g..ünü ayılar s...n tezahüratıyla koridorları inletir misin renktaş

17/18 en les 11ine secilmid

Goal deki heriflerde maçları benim gibi kıçıyla izliyorlar sanırım

valla bu yoklukta abdurrahman çelebi hesabı gideri var fb maçında

gerçi oynadığında da kırmızı yiyor ama napcan selçuk'u izlerken kusasım geliyor

Daha önce hiç yazmamıştım bir de ben deniyim.

Sırasıyla Fb ve Schalke maçlarında iyi top oynarsa ve maçları kazanmamızı sağlarsa Schalke zor hatta imkansıza yakın ama olsun parası da güzel.

Bundan sonra tek laf etmem Belhanda'ya.

Defansa yardım eden 10 numaradan ve yeteneksiz, işe yaramayan, boş beleş ama bir kere bile sakatım demeyen topçu kıymetinden anlamayan cahil goal dergisi yazarlarını derhal kriket ile ilgilenmeye davet ediyoruz!!!

Ceza sahasi disindan 90a taktığı golü görür gibiyim

Timm kırmızı yemez umarım.

sent via GSC

Takımın kangreni.

Bunun yerine o bölgede efektif bir adam olsa herkesin performansı artar.

Dünya şeyinde değil gibi oynayıp 4 m euroya yakın maaş alması da kabul edilebilir değil defolup gitmeli acilen.
Yanlış mı hatırlıyorum acaba, emin olamadım, eski sayfaları irdelemeye de üşendim doğrusu?. Böyle keskin tavır koymazdın Belhanda için; hep ortadan giderdin sanki; başkasıyla karıştırıyor da olabilirim, bilemedim:unsure:...

Yanlış mı hatırlıyorum acaba, emin olamadım, eski sayfaları irdelemeye de üşendim doğrusu?. Böyle keskin tavır koymazdın Belhanda için; hep ortadan giderdin sanki; başkasıyla karıştırıyor da olabilirim, bilemedim:unsure:...
Hep karşıydım yav

Yerine oynayacak adam da yok diyordum sadece.

Bu adam nicin bizde biliyor musunuz?
Cunku yonetici olarak kulubu yonetenlerin ne futboldan, ne de insan psikolojisinden haberleri var.
10 dakika Belhanda'yla muhabbet etsem pes eden, teslimci ezik kisiligini hisseder bu herifi aldirmazdim.
Ama transferleri minibus soforu yapiyor.
emin olun kulub icinde kravatli gezenlerin cogu ne yaptigini bilmiyor.
bir futbolcu transfer edeceksen futbolcuyu bir is yerine aliyormus gibi interview edeceksin. gecmisini ogreneceksin.
oyuncunun saglik raporu ve yeteneklerine bakip topcu aliyoruz. amator isler bunlar

Bu adam nicin bizde biliyor musunuz?
Cunku yonetici olarak kulubu yonetenlerin ne futboldan, ne de insan psikolojisinden haberleri var.
10 dakika Belhanda'yla muhabbet etsem pes eden, teslimci ezik kisiligini hisseder bu herifi aldirmazdim.
Ama transferleri minibus soforu yapiyor.
emin olun kulub icinde kravatli gezenlerin cogu ne yaptigini bilmiyor.
bir futbolcu transfer edeceksen futbolcuyu bir is yerine aliyormus gibi interview edeceksin. gecmisini ogreneceksin.
oyuncunun saglik raporu ve yeteneklerine bakip topcu aliyoruz. amator isler bunlar

resized_7b297-e57fed42aaghhh.jpeg

Hep karşıydım yav

Yerine oynayacak adam da yok diyordum sadece.
Ha, yine iyi o zaman!...En başından beri net karşı olan benimle birlikte @Can BÜYÜK var bildiğim. Göstere(e)mediği performansla çoğunluğu nefret ettirmeyi başardı kendisinden. Bunun yerine ya oyun ve skor bağlamında üretken bir ofansif orta saha oyuncusu alınmalıydı, yahut gerçek bir 8 numara alınarak Badou öne atılmalıydı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt