Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun gs tarihinin en patavatsız en gevşek adamı...

Geçen sene fener macinda mac bize gelirken kendini attirdin derbi gitti belki de..

Bu hafta fener macinda hali sahada olmayacak birsey yapip yerden kalkmadin ve ceza sahasina giren adami takibi biraktin gol geçirdim bu maçı da verdin.

Bakin bu adam 2 fener derbisine mal oldu belki de...

Daha 1 ay önce trabzon deplasmanında kendini attırdı.

Geçen sene bjk şampiyonluk maçında daha maçın basında medel'e vurdu allahtan var uygulaması yoktu da atılması..

Adam fener-bjk-trabzon maçlarında toplam 7 maça çıkmış tam 4 tanesinde direk sonuca olumsuz etki de bulunacak 4 hata yapmış.

Bu herif geçen sene nasıl kadiköyde artırmadı hala anlayamıyorum...

Defolsun gitsin.

Belhanda 'dan artık iyice soğudum iyice ümidimi kestim ama ne yalan söyleyelim Ndiaye o kadar kötü ki son maçlarda böyle devam ederse Emre iyileştikten sonra Ndiaye sağlam bir kesik yiyip

Belhanda-Emre
Fernando

Orta sahası ile oynatsa Fatih Terim niye Ndiaye yok niye Belhanda oynuyor demem ... :confused:

Bizim takımın Fatih Terim 'le en büyük silahı yakaladığımız ani ataklardı. Bunu sağlayacak en önemli 2 adam Ndiaye ve Rodrigues birbirinden kötü durumda. İnşallah bir an önce kendilerine gelirler gerçekten bu ikilinin sağlam ve iyi durumda olmasına ihtiyacımız var ...

Geldiğin güne tekrardan lanet olsun yav...Olayların baş sorumlusu adi herif!Bunun yüzünden dünya ceza yiyeceğiz.

Adamın dünya umrunda değil.

sent via GSC

1 gol 1 asist 5 şut pası umarım sizleri tatmin eder

Bu sefer gol olsun be

DrUWwbrX0AAMcFH

DrUWxBwW4AARE5u

DrUWxdtWoAAzL5K

DrUWx5GW4AARf_m

Belhanda'yı bile uyandırdılarsa bu işin sonu şampiyonluktur !

Olayları başlatan iki kişiden biri ama bize zararını gördüklerinden dolayı PFDK'ya bile sevk edilmiyor. :D

ailenin sorumsuz, argoyla (p*ç) çocuğu gibi. bi yandan kızıyorum bi yandan seviyorum. ilginç hissiyatlar besliyorum hırboya.

Allah aşkına sadece bir kere işe yara lan geldiğinden beri sadece bir kere işe yara

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt