Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fegholui mariano pas oyunu oynayacak adamlarda formsuz yada oynamıyor sonuç ortada

Babanız Galatasaray

Bana selçuk'un şutundan sonra sövüyor gibi geldi. Ama takımdan memnun olmadığı aşikar. Topla arası olan en iyi oyuncumuz kendisi maalesef. Ne yapsa hakkıdır bundan sonra. Dün yorumcu denen dalkavuk selçuk'u överek belhandayı gömdü. Fanlık bir durum değil ama gerçekler ortada.
Ben kaaleye almıyorum artık gerekte yok adam olmasa pozisyon yaratacak pozisyon oyununu oynayacak kişi yok takımda

Babanız Galatasaray

Fernando ne alaka

Babanız Galatasaray
habire gereksiz les diyorsun ya. Son kisinin (Yani senin) de gözleri acilmistir umarim

Belhandaya gelirsek. 1. yari fena degildi. Ikinci yari tipik ezik Belhandaya dönüstü. Sut cekmekten korkan, ayaklari birden bire baglanan belhandaya

Schalke maçında takımın ayakta kalan 2-3 oyuncusundan biriydi.. Boyle oynadığı muddetce bu Belhanda ya OK.. Ama yarın yine sacma sapan işler yapabilir.. Guvenilmez biri..

habire gereksiz les diyorsun ya. Son kisinin (Yani senin) de gözleri acilmistir umarim

Belhandaya gelirsek. 1. yari fena degildi. Ikinci yari tipik ezik Belhandaya dönüstü. Sut cekmekten korkan, ayaklari birden bire baglanan belhandaya
Fernando oynuyor mü cumartesi

Babanız Galatasaray

artik sana bile destek vakti. Hadi göster kendini

Son maçlarda en iyi oyununu oynuyor. Birazda diğer futbolcular belhandaya yardım etsin.

1 devrelik oyun oynuyor. 2. devre daha dogrusu 45.01 da miciyor hemen. Neyse simdilik elestiri felan etmeyecegim, baska problemlerimiz var
1 devrelik oynayamayanlarda var maalesef. Ama bir karakter koyduğunu görebiliyorum. Schalke maçında 3 pozisyonda bu adamın isteğinden geldi. Bak yeteneği değil "hırsından". Aslında birazda yetenek var kafasınıda futbola verirse bir şeyler yapabilir. Ama şutu eksik ya ona üzülüyorum. Koskoca takımda bir tane şut atan adam yok. Eskiden asist yapıyordu. Ama bitirici gidince kaldı ortada.

Ulan bu cezaları almamızın baş sorumlusu olan bu işe yaramazdan hâlâ ortaya karakter koymasını bekliyorsunuz.Bunun ben karakterine s.....

Valla ne yalan söyleyim son 2-3 maçtır beni çok şaşırtıyor resmen Serdar 'la birlikte takımın en iyisi konumunda

Gerçek mevkisini yerini bulmuş gibi sol iç orta saha gibi oynuyor 10 numaradan ziyade. Bilmiyorum belkide takım çok geriye gittiği için Belhanda gözümüze çok iyi görünüyor olabilir ...

Schalke maçının Ozanla birlikte yıldızıydı bence, Helede şuanda inanılmaz ihtiyacı var takımın Belhandaya, Orta sahada bir tek Belhanda kaldı

Bi halta yaradığın yok bi de gittin soldadoyla dalaştın tüm takımı dinamitledin .ulan bari o brezilya çingenesine kafa atsaydın da cezayı sen yeseydin.sırf zarar,lanet gibi çöktü takıma uğursuz herif

Şalke macinda muslerayla birlikte takimin en iyisiydi. Helal olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt