Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.579
- 109.404
- 4.878
Ömer bile daha iyi burdan
squad o kadar dar ki isabetli şut atamayan topçunun boşluğunu telafi edemeyeceğiz
büyük ihtimallede puan kayıpları yaşayacagız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömer bile daha iyi burdan
En dandik sezonumuzda bile Birlo Sneijder Poldi vardı uzaktan gol atıyorlardı.squad o kadar dar ki isabetli şut atamayan topçunun boşluğunu telafi edemeyeceğiz
büyük ihtimallede puan kayıpları yaşayacagız
En dandik sezonumuzda bile Birlo Sneijder Poldi vardı uzaktan gol atıyorlardı.
Şu an ise kocaman bir hiç bir tane bile şut çekebilen adam yok kadroda.
sent via GSC
Pencereyi aciver sinanimBelhanlal
Belhander
Belhandi
Diyerek kralin bu 3 u yerine de oynayabilecegini soylerdik ama gel gelelim gozler goruyor , kandiramayiz kimseyi
Alkollü müyüz Sinan bey?Belhanlal
Belhander
Belhandi
Diyerek kralin bu 3 u yerine de oynayabilecegini soylerdik ama gel gelelim gozler goruyor , kandiramayiz kimseyi
Alkollü müyüz Sinan bey?
Trollukte üstadımsın SinancımKandil ertesi bu nasil bir mesaj , orada ismi gecen 3 eski oyuncuya atifla bir benzetme yaptim
Ha kandil olmadığında ayık gezmem diyorsun yani?Kandil ertesi bu nasil bir mesaj , orada ismi gecen 3 eski oyuncuya atifla bir benzetme yaptim
Cuma namazından sonra 2 duble atarım ikindi vakti diyorsun yani.Demiyorum , icmeye dini bir karsitligim yok ama kandil, ramazan , cuma namazi vakitleri kullanmiyorum
Onun disinda da fazla sevmem zaten