Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'nın Türkiye temsilcisi Mehmet Gültekin: "Belhanda Avrupa, Katar ve Suudi Arabistan kulüplerinden birine 10 milyon Euro'nun üzerine transfer olabilir." (Fanatik)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Harika olur. Ama ondan önce hem Belhanda hem de Feghouli sezonun kalan bölümünde form tutmalı.

Belki de yakın tarihin en kolay şampiyonluklarından birini alabileceğimiz bir sezonda hem kalitesizlik, hem sakatlıklar hem de formsuzluktan işi zora sokuyoruz.

Fener berbat, Beşiktaş dökülüyor, Trabzon Trabzon zaten, Başakşehir de gayet kısır kalitesiz ama organize top oynuyor. Bu yıl şampiyonluğu vermek ciddi becerisizlik olur.

Umutlarımızla oynama lan Fanatik.

sent via GSC

Kral
317b095d505aea63e7451297f55927d3.jpg

Galatasaray Düşmanlarının .........

Pek aramiyoruz. Selcuk yerine adam gibi pasor olsa iyiyiz aslinda

Teklif varsa düşünülmemeli bile. Direkt satılmalı. Emre Akbaba ve Atalay'ın artık 10 numara bölgesini kapatması gerek ve bu yüzden de Belhanda'nın gitmesini çok istiyorum. Altyapıdan çıkacak yetenekler çok heyecanlandırıyor beni.

Teklif varsa düşünülmemeli bile. Direkt satılmalı. Emre Akbaba ve Atalay'ın artık 10 numara bölgesini kapatması gerek ve bu yüzden de Belhanda'nın gitmesini çok istiyorum. Altyapıdan çıkacak yetenekler çok heyecanlandırıyor beni.

Emre kim yav belhandanin ceyregi kadar katki versin sonra dusunuruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt