Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

peki bişey soruyum sana bu özelliğiyle tanınan üç futbolcu söylermisin kardeşim öğrenmiş olurum..bunlardan 1 haber olman beni üzdü krdşm
peki bişey soruyum sana bu özelliğiyle tanınan üç futbolcu söylermisin kardeşim öğrenmiş olurum..

cevabın için teşekkür ederim kardeşim sneijderle ilgili olan kısım oldukça karışık olsadabarcelona ortasahaları, bazı oyun kurucu ve 10 numaralar. sneijderin istatistiklerine baktığında 16 asist yazıyordur. ama sence katkısı gerçekten sadece 16 asist midir? diyelimki ben de gsde oynayıp 16 asist yaptırdım ama galatasaray benle beraber 30 gol atabilmiş olsun. sneijder 16 asist yapmış olsun ama gs 60 gol atmış olsun gibi düşünelim. oyun kurucularda bu önemlidir. eskisi gibi özellikle alex dönemindeki gibi değil oyun kurucu mevkisi artık. savunma sistemi futbolda gelişti. total futbol dedikleri şey var. takım halinde savunma yapabilmek önemli. bu da eskisi gibi 10 numara oyuncularının topu forvetlerle buluşturmalarını engelliyor. geri dörtlü ki bazen geri 5li olabiliyor. sete sette rakip ortasahası da bu tandeme katılıyor ve 8-9 kişiye karşı atak yapman gerekebiliyor. ingilizzler buna bazen pre asist ama genelde ise key pass derler. bunlar öyle paslardır ki, bu pasın yanında asist değersiz kalabilir
bir örnek vermek gerekirse:
Streamable - free video publishing
KRAL İS BACKKKKKK
![]()
*Sen kapımı çal ansızın gir içeri :dSen kapımı çalan sızım gir içeri
Her zaman başımın üstünde senin yerin
Dilim tutulur sözcükler uçarsa aklımdan
Benim güzel misafirim sen hep hoş geldin