Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene lig tarihinin en çok gol atan adamıyla oynadı tutan yoktu oynasaydı garry sivrildi,kötü şut çeken ronaldoyu bile taraftar ıslıklarken bu adamın hiçbişey yapmadan savunulması çok saçma dünya futbolunda gol kralları,asist kralları,iyi şutör,iyi pasör vb. tarzda çok adam var ama asistin asisti,şut pası teriminin dünya futboluyla hiç alakası yok yakın zamanda sneijder gibi bir adam izlediniz hiç asistin asisti özelliğinden bahsedilmedi çatır çatır asist yaptı,pas verdi,şut çekti vs,melo önlibero olmasına rağmen her konuda bundan iyi yetersizin teki işte net bişey söyleyim övenlerin ya kötü niyetli yada futboldan zerre anlamadıklarını düşünüyorum..

Belhandanın dönüşünün şerefine taraftarımızdan gelen bazı yorumları paylaşayım. Hayır yani belhandayı savunmuyorum yaptıklarından dolayı ama hoca seviyor yavaş yavaş kendiside forma girdi o kadar talihsizliklerin yaşandığı ayda o da sakatlandı. Takım kazanmayı unuttu. Biri sözlükte yazmıştı belhandasız galibiyeti unutun diye önce gülmüştüm ama dolaylı yoldan da olsa gerçek oldu. Çok mu iyi bir adam asla değil. Ama takımın çarkını oluşturan elemanlardan biri. Ne hoş ki sakatlandığı zaman kıymete binmiş oyuncumuzdur. Günün birinde bu adamı savunacağım hiç aklıma gelmezdi. Ama adama o kadar mantıksız eleştiriler yapılıyor ki hak getire.

bl.webpbl1.webpbl2.webpbl4.webpbl5.webpbl6.webpbl7.webp

Fenere karsi oynarsa ve Jailson ilk on bir de olursa, sizce Belhanda kacinci dakikada kirmizi kart görür?

peki bişey soruyum sana bu özelliğiyle tanınan üç futbolcu söylermisin kardeşim öğrenmiş olurum..

barcelona ortasahaları, bazı oyun kurucu ve 10 numaralar. sneijderin istatistiklerine baktığında 16 asist yazıyordur. ama sence katkısı gerçekten sadece 16 asist midir? diyelimki ben de gsde oynayıp 16 asist yaptırdım ama galatasaray benle beraber 30 gol atabilmiş olsun. sneijder 16 asist yapmış olsun ama gs 60 gol atmış olsun gibi düşünelim. oyun kurucularda bu önemlidir. eskisi gibi özellikle alex dönemindeki gibi değil oyun kurucu mevkisi artık. savunma sistemi futbolda gelişti. total futbol dedikleri şey var. takım halinde savunma yapabilmek önemli. bu da eskisi gibi 10 numara oyuncularının topu forvetlerle buluşturmalarını engelliyor. geri dörtlü ki bazen geri 5li olabiliyor. sete sette rakip ortasahası da bu tandeme katılıyor ve 8-9 kişiye karşı atak yapman gerekebiliyor. ingilizzler buna bazen pre asist ama genelde ise key pass derler. bunlar öyle paslardır ki, bu pasın yanında asist değersiz kalabilir

bir örnek vermek gerekirse:

Streamable - free video publishing

Younes Belhanda, tedavisinin ardından kondisyonerler eşliğinde saha çalışması yaptı.

barcelona ortasahaları, bazı oyun kurucu ve 10 numaralar. sneijderin istatistiklerine baktığında 16 asist yazıyordur. ama sence katkısı gerçekten sadece 16 asist midir? diyelimki ben de gsde oynayıp 16 asist yaptırdım ama galatasaray benle beraber 30 gol atabilmiş olsun. sneijder 16 asist yapmış olsun ama gs 60 gol atmış olsun gibi düşünelim. oyun kurucularda bu önemlidir. eskisi gibi özellikle alex dönemindeki gibi değil oyun kurucu mevkisi artık. savunma sistemi futbolda gelişti. total futbol dedikleri şey var. takım halinde savunma yapabilmek önemli. bu da eskisi gibi 10 numara oyuncularının topu forvetlerle buluşturmalarını engelliyor. geri dörtlü ki bazen geri 5li olabiliyor. sete sette rakip ortasahası da bu tandeme katılıyor ve 8-9 kişiye karşı atak yapman gerekebiliyor. ingilizzler buna bazen pre asist ama genelde ise key pass derler. bunlar öyle paslardır ki, bu pasın yanında asist değersiz kalabilir

bir örnek vermek gerekirse:

Streamable - free video publishing
cevabın için teşekkür ederim kardeşim sneijderle ilgili olan kısım oldukça karışık olsada :) sizin bahsettiğiniz şu dünya futbolundaki karşılığı key pass olan şey yani videodaki pası ben bizim maçlarda hiç görmedim haklısın o atılan derin pas içeri çevrilen toptan daha değerlidir ama bizim çakma kralın yaptığı bu değil,ayrıca son olarak ofansif yetersizliğinin yanında modern 10 numara deniyo bunun kaptırdığı toplardan başımız çok belaya girdi çoğundada ucuz yırttık gördüğü saçma kartlardan bahsetmiyorum bile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt