Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DuoSvgEWoAAAboB

Emniyette gidin ve deyin ki artik kimse emniyette degil

:d

kendisini ve karakterini hiç sevmem. takıma katılıncada takımda oyun anlamında bir fark olacağını sanmıyorum ama duran topları çok iyi kullanıyor bunda hakkını yemeyeceğim.

takım kötü iken bir silah olarak kullanmalıyız bunu

iddia ediyorum ligin en iyi 10 numarası belhanda 'dır.

ondan kalitelisi varsa buyrun söyleyin.

Başakşehir : Márcio Mossoró
Beşiktaş: Adem Ljajic
Fenerbahçe: Mehmet Ekici
Trabzonspor: Yusuf Yazici
Galatasaray: Belhanda

eğer belhanda kötüyse bu takımlardaki tüm 10 numaralar kötüdür.

eskide kaldı alex,taliska ve sneijder gibi golcü 10 numaralar. bu gözle bakılırsa belhandanın ne kadar süper olduğu net gözükür.

Yav ben mi yanlış hatırlıyorum Sneijder döneminde asistin asisti diye dalga geçen adamlar Belhanda yı bu konu üzerinden övüyor 2 sezondur.

Dünden bugüne futbol görüşleri değişti sanırım aniden.

sent via GSC

Yav ben mi yanlış hatırlıyorum Sneijder döneminde asistin asisti diye dalga geçen adamlar Belhanda yı bu konu üzerinden övüyor 2 sezondur.

Dünden bugüne futbol görüşleri değişti sanırım aniden.

sent via GSC

Şino ztn asist krali degil miydi
Asistin asistini övmeye gerek var miydi

iddia ediyorum ligin en iyi 10 numarası belhanda 'dır.

ondan kalitelisi varsa buyrun söyleyin.

Başakşehir : Márcio Mossoró
Beşiktaş: Adem Ljajic
Fenerbahçe: Mehmet Ekici
Trabzonspor: Yusuf Yazici
Galatasaray: Belhanda

eğer belhanda kötüyse bu takımlardaki tüm 10 numaralar kötüdür.

eskide kaldı alex,taliska ve sneijder gibi golcü 10 numaralar. bu gözle bakılırsa belhandanın ne kadar süper olduğu net gözükür.
Belhandayi seven biri olarak söylüyorum bu konu ligin ne kadar vasat olduğunu gösteren bir argüman
Sneijder Hagi Alex bunlar çok özel oyuncular
Sneijderin tefe konulmasının sebebi belli bunu idrak edemeyen insanlar var
Sneijder ile belhandayi sadece fiziki kalite olarak ve çift yön olarak tartışılır
Gerisini konuşmak gerçekten komik

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ama gelelim karakterine sneijderin gördüğüm en karaktersiz oyunculardan biriydi
Takım idman yaparken dansöz oynatıyordu acun yavsagi ile

Galatasaray Düşmanlarının .........

Kralbaba sakatlandigindan beri de 2 galibiyetimiz var herhal. Ki Kralbaba yok bu dingil varken ust uste bursa beraberligi, malatya yenilgisi ve fener beraberligi yasadik. Demek ki butun olay Kralbabanin yokluguyla alakaliymis. Bir an evvel kop gel be kralyürek.

Boyle mantik mi olur rengim yaw. Bu muptezel saglamken ne oynuyordu da sakatken bu embesili arayacagiz. Bu dingili arayan onun gibi keko olsun.

Bizim asıl çöküşümüz emre sakatlandıktan sonra oldu. Ama tam toparlanacakken önümüz kesildi. Zaten elde forvet yok bu da tek başına bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Sonra belhanda sakatlandı iyice çöktük. Yani inkar edecek bir durum yok. Belhanda sakatlanmadan öncede feghouli ortalıkta yoktu. Yani aslında vardır ama oynatılmıyordu hoca tarafından. İhtiyacımız var dripling yeteneği olan ortasahalara. Bu kadar gömülmesinin sebebi geçmişte yaptığı inanılmaz kötü hatalar. Eleştirenler haklı bir bakımdan. Güzel oynamaya devam ederse onlarında oyuncumuza destek olacaklarını düşünüyorum.

Yalniz bu sakatlandigindan beri daha az sinirleniyorum maclarda. Eren'e ragmen hem de.

Adamın yüzünden 4 tane futbolcumuz ceza aldı ama sonra halen onun yokluğunda maç kazanamıyoruz diyenler var.
Şikecilere karşı hem taç pozisyonunda yatarak gol yememize neden oldu hemde Soldado ile dalaşarak takım arkadaşlarının ceza almasına. Tek olumlu yanı Soldado ve Jailson de ceza aldıkları için şikecilerin şu anda düşme hattında olmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt