Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.570
- 109.385
- 4.878
*Sen kapımı çal ansızın gir içeri :d
copy paste yapmıştım
düzelttim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
*Sen kapımı çal ansızın gir içeri :d
Yav ben mi yanlış hatırlıyorum Sneijder döneminde asistin asisti diye dalga geçen adamlar Belhanda yı bu konu üzerinden övüyor 2 sezondur.
Dünden bugüne futbol görüşleri değişti sanırım aniden.
sent via GSC
Belhandayi seven biri olarak söylüyorum bu konu ligin ne kadar vasat olduğunu gösteren bir argümaniddia ediyorum ligin en iyi 10 numarası belhanda 'dır.
ondan kalitelisi varsa buyrun söyleyin.
Başakşehir : Márcio Mossoró
Beşiktaş: Adem Ljajic
Fenerbahçe: Mehmet Ekici
Trabzonspor: Yusuf Yazici
Galatasaray: Belhanda
eğer belhanda kötüyse bu takımlardaki tüm 10 numaralar kötüdür.
eskide kaldı alex,taliska ve sneijder gibi golcü 10 numaralar. bu gözle bakılırsa belhandanın ne kadar süper olduğu net gözükür.
Sorun övmek değil. Asistin asisti istatistikleriyle dalga geçiyorlardı.Şino ztn asist krali degil miydi
Asistin asistini övmeye gerek var miydi
emre olmadigindan beri durum daha da vahim o na bakarsanSakatlandığından beri 1 galibiyet oda keçiörengücü sanırsam. Tabi bununla belhandanın hiç ilgisi yoktur size göre.
VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre gittikten sonra gayet güzel maçlar kazandık. Emre nin de etkisi var ama, 1 tane maç kazanamaz mı takım belhanda dan sonra? Rize ye kaybedilen puan hele rezillik.emre olmadigindan beri durum daha da vahim o na bakarsan