Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dux0bPbWsAAUl5H

Arkadaslar Belhanda'yi ozlediniz galiba

en ozledigim futbolcu KRALHANDAdir
herifi ft virusu bile durduramadi
sakatliktan once takimi bir sef gibi yonetiyordu #k.h.

Fernando
Maicon
Donk
Badou
Garry
Onyekuru
Eren
Selcuk
Muslera

Hepsinden daha fazla katki verdi bu sezon

Belhanda yetenek olarak Türkiye'ye gelmiş en iyi orta sahaların başında gelir bence ama bir okadar da en büyük mental yapısı bozuk olanda da kendisidir.

Adamın mental olarak gününde olursa futbolu tartışılmaz çok iyi.
Tam tersi lay lay lom gününde ise adamı katil eder.

Belhanda yetenek olarak Türkiye'ye gelmiş en iyi orta sahaların başında gelir bence ama bir okadar da en büyük mental yapısı bozuk olanda da kendisidir.

Adamın mental olarak gününde olursa futbolu tartışılmaz çok iyi.
Tam tersi lay lay lom gününde ise adamı katil eder.
düşüncene saygı duyuyorum ama bazen böyle yorumları şaka olarak görüyorum kızma ama ,sadece sen değilsin tabi ironi yapılıyor heralde diyorum ülkeye gelmiş en yetenekli ortasahaların başında bu varsa vay halimize mental problemli saf yetenek bir adam örneği mesela şu olabilir
705270-21421298-2560-1440.webp

hatta yetenek olarak bu bile çok önündedir
felipe_loureiro_dogum_gunu99tarihtebugun.webp

bu adamı ölesiye savunanlar gs'mize ihanet ediyor ama neyse ben gsliğimi bir müddet dondurdum, uzaktan gülerek izlliyorum içler acısı halini....

düşüncene saygı duyuyorum ama bazen böyle yorumları şaka olarak görüyorum kızma ama ,sadece sen değilsin tabi ironi yapılıyor heralde diyorum ülkeye gelmiş en yetenekli ortasahaların başında bu varsa vay halimize mental problemli saf yetenek bir adam örneği mesela şu olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 34340
hatta yetenek olarak bu bile çok önündedir
Ekli dosyayı görüntüle 34341
Belhanda yı Montpellier döneminde izlemeni tavsiye edebilirim ama örnek verdiğin oyuncular belhanda ile top diye oynarlardı gerçekten. Felipe özelikle çok iyiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt