İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
melo gibi forma disiplini ve çalışma azmi üst düzeyDevre bitmeden döndü
Galatasaray Düşmanlarının .........
fernando,eren gibiler ayağı burkulsa 2 ay yatıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
melo gibi forma disiplini ve çalışma azmi üst düzeyDevre bitmeden döndü
Vay kral hgen ozledigim futbolcu KRALHANDAdir
herifi ft virusu bile durduramadi
sakatliktan once takimi bir sef gibi yonetiyordu #k.h.
İkinci yari girerFeghouli ile birlikte Sivas maçında şov yapacaktır
a.slm ustad gordugum kadariyla vizyoner yorumlarinla gscimboma yon vermeye devam ediyorsunVay kral hg
düşüncene saygı duyuyorum ama bazen böyle yorumları şaka olarak görüyorum kızma ama ,sadece sen değilsin tabi ironi yapılıyor heralde diyorum ülkeye gelmiş en yetenekli ortasahaların başında bu varsa vay halimize mental problemli saf yetenek bir adam örneği mesela şu olabilirBelhanda yetenek olarak Türkiye'ye gelmiş en iyi orta sahaların başında gelir bence ama bir okadar da en büyük mental yapısı bozuk olanda da kendisidir.
Adamın mental olarak gününde olursa futbolu tartışılmaz çok iyi.
Tam tersi lay lay lom gününde ise adamı katil eder.
Belhanda yı Montpellier döneminde izlemeni tavsiye edebilirim ama örnek verdiğin oyuncular belhanda ile top diye oynarlardı gerçekten. Felipe özelikle çok iyiydidüşüncene saygı duyuyorum ama bazen böyle yorumları şaka olarak görüyorum kızma ama ,sadece sen değilsin tabi ironi yapılıyor heralde diyorum ülkeye gelmiş en yetenekli ortasahaların başında bu varsa vay halimize mental problemli saf yetenek bir adam örneği mesela şu olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 34340
hatta yetenek olarak bu bile çok önündedir
Ekli dosyayı görüntüle 34341