Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu satip Kagawa alinmaliydi. Kagawa yi ficko ya öneren menajerler mutlaka bizede önermistir. Satilmasina izin vermeyen hoca yanlis yapmistir. Bu herif satilsa, yerine adam alinmasa bile raziydim sahsen.

Semih Ömer bayram ve belhanda bu takımda yeri olmayan adamlar acilen yollanmali belhanda ya 9 verirlerse Ömer bayramı da yanında hediye olarak verelim

Umursamaz hareketlerini İlk yarının sonlarına doğru bırakmıştı.Şimdi tekrar eski leş haline döndü.

Her maç rakibe 2-3 kez asist yapıyor, rakibi hızlı hücuma çıkarıyor zaten, 2 tane kilit pas atıyor diye iyi pasör mü oldu

Sen de bu adamı beğenmiyorsan bu adamda hiçbir şey yok gerçekten! Futbol dışı yorumlarını beğenmiyor olabilirim ama futbolcudan iyi anlıyorsun (y)

Sen de bu adamı beğenmiyorsan bu adamda hiçbir şey yok gerçekten! Futbol dışı yorumlarını beğenmiyor olabilirim ama futbolcudan iyi anlıyorsun (y)

Belhanda yeteneksiz bir oyuncu değil ama fazla laubali ve skora tepki olarak dünyaya gelmiş resmen, dün ceza sahasının içinde kaçırdığı gol mesela tam komedi, ne 8 ne 10 ne olduğu belli değil, böyle adamları taşıma lüksümüz yok artık.

Öne geçilen maçta serer
Zayıf rakip olunca serer
Deplasmanda zorlu maç olunca serer

E be abicim içeride 1-2 orta düzey maçta şov yapasın diye mi aldık biz seni. Sene de 4 Milyon Euro alıyorsun.

Feg de de aynı sıkıntı 1 miktar var ama bu arkadaş bu işte Nirvana. Mental ne kadar önemli işte. Olsa Milan, Sevilla da idi en kötü.

yav bu herifi mevcut kadro da bende gerekli buluyordum ama bazı arkadaslar olmazsa olmaz yapıyor o komedi işte.
bu herifin yerini doldurmayı geçtim daha iyisini yapacak bir ton topcu bulunur GSa
vasat altı futbolculara bu kadar alıstırmayın kendinizi.

dün leşçukun ilk yarı attığı attığı pasları gördünüz mü ulan belhanda onun yarısını atabiliyorken bazı arkadaşların gözünde takımın en değerlisi..Güler misin ağlar mısın

Kıçı kırık bir Hatay maçı ile Selcukla kıyaslanmaya başlanmış, Ciddi bir lig maçında yerine Selcuk oynasın da görelim bakalım ne olacak. Sahada duracak dermanı bile yok Selcuğun. Badou - Belhanda'nın ölüleri bile bu takımda banko oynar alıştırın kendinizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt