Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın olmadığı maçları kazanabileceğimizi düşünmüyorum. Sadece olmadığı Kasımpaşa ve Sivas maçlarında olsaydı onları da kaybetmezdik. Bu adamın performansını tartışmaya gerek yok bunun üstüne. İleri üçlünün arkasına geçtiğinde hücum performansımızı net şekilde arttırıyor ve Belhanda’nın bu yapabildiğini yapabilen başka bir oyuncuya da sahip değiliz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğru yorum bu laubaliligi basit hataları şut yetersizliğini kabul eden biriyim buna rağmen takımın en efektif oyuncusu

Bu Alemin Tek Kralı

Olabilir 10 numara sistemi yerin e 4 4 2 dönmeliyiz bir yardımcı forvet bir tane safkan 8

Bu Alemin Tek Kralı

10 numara sistemi modern futbolda olmuyor gerçekten.Mücadele eden 10 alıyorsun iş yapmıyor fazla.İyi bir yardımcı forvet lazım Gomisin yanına bakalım bulabilcek miyiz?

10 numara sistemi modern futbolda olmuyor gerçekten.Mücadele eden 10 alıyorsun iş yapmıyor fazla.İyi bir yardımcı forvet lazım Gomisin yanına bakalım bulabilcek miyiz?
Belhanda biraz daha tutarlı oynasa mesela ona ihtiyacımız olduğu zaman değilde sürekli aynı tadı verse çok iyi 8.5 oynar buda bizim işimizi görür

Bu Alemin Tek Kralı

Belhanda biraz daha tutarlı oynasa mesela ona ihtiyacımız olduğu zaman değilde sürekli aynı tadı verse çok iyi 8.5 oynar buda bizim işimizi görür

Bu Alemin Tek Kralı

Çok pas hatası yapıyor,biraz daha istikrarlı oynayabilir ama aradığımız kan değil şu ana kadar olan performansına bakarsak.

Çok pas hatası yapıyor,biraz daha istikrarlı oynayabilir ama aradığımız kan değil şu ana kadar olan performansına bakarsak.
Istenilen düzeyde bile olmasa ne kadar fark ettiriyor bunu görmek lazım
Zaten full oyununu oynasa konuşmaya gerek duymam gomis gibi garry gibi

Bu Alemin Tek Kralı

Istenilen düzeyde bile olmasa ne kadar fark ettiriyor bunu görmek lazım
Zaten full oyununu oynasa konuşmaya gerek duymam gomis gibi garry gibi

Bu Alemin Tek Kralı

Şu durumda kesme gibi bir durum söz konusu olamaz zaten mecbur verim almaya çalışıcaz,sene sonu bakarız duruma.

Donk Fernando orta sahasının önünde daha iyi iş çıkaracaktır kanaatindeyim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dün yine hayretler içinde izledim futbol izlemeye başladığımdan beridir belhanda kadar gole uzak bi ofansif orta saha oyuncusu izlediğimi sanmıyorum, adam şut çekmeyi bilmiyor resmen hem isabetsiz hemde çok cılız şutları var ki zaten kendisi de farkında herhalde zorunda kalmadıkça şut çekmekten kaçınıyor hayret etmemek elde değil. ne yazıkki takımda mevkisi itibariyle alternatifi olmayan tek futbolcu şuan o yüzden sezon sonuna kadar muhtacız belhandaya.

Feghouli'ye attığı pas öyle fazla maharet isteyen bir pas değil bana kalırsa. Pozisyonu bir daha izleyelim. Önü bomboşken, baskı uygulayan yokken veriyor pası. Karabük savunması zaten evlere şenlik. Öyle bir pozisyon almışlar ki, resmen Belhanda'ya buyur kardeşim çak ara pasını demişler.

Sezon sonuna kadara evet alternatifi yok bunda herkes hemfikir. Ama sezon sonu yollar ayrilmali.

Son düzenleme:
can büyüğü ne kadar sevsemde saçmalamış

alayınıza younes
alayınıza belhanda

Sut özürlüsü Belhanda yerine Talisca olsa kafadan 10 tane ceza sahasi yayinda gol atardi zaten.

Belhanda resmen Sabri ayarinda sut cekiyor, ben böyle birsey görmedim hayatimda.

3 bölgeye top taşımadan şut çeksen ne olur ligte 3 4 tane anca uzaktan gol atarsin
Bu yıl gol olarak en uçta olmamızın sebeb-i 500 yakın topu ceza sahası içine sokmamizin karşılığı
Zaten belhanda talisca gibi şut çekse mevcut özellikleri ile dünyanın sayılı takımlarında oynardı kendimizi dev aynasında görmeyi bırakalım 4 büyük ligin iyi takımları kurada bize denk gelince göbek atıyor

Bu Alemin Tek Kralı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt