Yaptigin oyuncu kurgusu haric katiliyorum dediklerine. Bu apaciyi ne kadar yeteneksiz ve gereksiz bulsam ve sevmesem de ara sira ise yarayabiliyor anlik, yeteneksiz dedim ya tek begendigim bir yönü var bunun o da havadan defans arkasi attigi toplar. Bak yukarida Allah var bunu gercekten iyi yapiyor, hep elestiriyorsunuz diyorlar ya iyi buldugum yönü de var ama yetmiyor yine de genel olarak.
Sinan orada olmaz hocam, bu cocuk sanki hantallasmis gibi biraz. Kilo mu aldi ne oldu iri yari birsey olmus bir kac hafta da. Ön tarafta en ileri ucta veya second striker tarzi kullanmak lazim Sinan'i bizim icin en verimli olacagi yer orasi. Bence cok iyi son vurusu var, topun nereye gelecegini iyi kestiriyor Kayseri macinda bu konuda biraz sac bas yoldursa da.
Bence sezon sonuna kadar bu apaciye mecburuz maalesef istemesek de zaman zaman kadro disi kalmali falan desek de. Bu yüzden illa kullanacaksak da sol kanatta kullanalim, en azindan merkezde oldugu gibi kaptirdigi toplar aninda kontra ataga dönüsmez orta saha üzeri. Oradan da bol bol topu sola dogru sürüp sagina cekip orta yapabilir hem. Feghouli degisik bir adam 80 dakika gözükmez 81 de bi an da cikar tak diye gol atar ya da asist yapar böyle bir herif bu.
Ndiaye yi satmasaydik ben böyle oynamamizi istiyordum hep. Nagatomo yerine Linnes'i düsünüyordum tabi o zamanlar.
Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Garry Feghouli Ndiaye Belhanda
Gomis