Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben biraz son dkdaki top kaybı nedeniyle kızgın konustum ama bu maçta iyi oynadı.topu ileri taşıdı çalımlarla,dikine iyi gitti zaman zaman.hakemin faul verdiği pozisyonda mükemmel tasımıstı topu ve muhtemelen 1 asist yapabilirdi.gomise attıgı bi topta güzeldi. yine de şutu olan,ciddi,top sürebilen daha iyi bi 10 numarayı hakediyo bu taraftar.bu kadar para alıp,böyle lakayıt olmanın mantıgı yok.

2 metreye pas atamayan 10 numara.
Atak tam olgunlaşacakken topa basıp atağın içine eden 10 numara.
Çalımı yanlış yerde altıp, atması gereken yerde atmayan 10 numara.

Dikkat edin bir kanatta 2 adamımız var ki bu genelde sağ kanat oluyor. Feg-Mariano tarafından atak gelişecek bu mal topu atmayıp, geriye çevirme veya terse çevirme peşinde. Zaten onu da beceremiyor. Ayağını 2 metre pergel gibi açıp top saklamaya çalışıyor falan beceremiyor. Beceriksizlik abidesi.

-----------Donk-------Fernando----
Sinan------------Feg-----------Garry
-----------------Gomis---------------- ile çıkmalıyız.

Feg hareketli, ortalığı falan karıştırıyor, şut atıyor vs.

Yaptigin oyuncu kurgusu haric katiliyorum dediklerine. Bu apaciyi ne kadar yeteneksiz ve gereksiz bulsam ve sevmesem de ara sira ise yarayabiliyor anlik, yeteneksiz dedim ya tek begendigim bir yönü var bunun o da havadan defans arkasi attigi toplar. Bak yukarida Allah var bunu gercekten iyi yapiyor, hep elestiriyorsunuz diyorlar ya iyi buldugum yönü de var ama yetmiyor yine de genel olarak.

Sinan orada olmaz hocam, bu cocuk sanki hantallasmis gibi biraz. Kilo mu aldi ne oldu iri yari birsey olmus bir kac hafta da. Ön tarafta en ileri ucta veya second striker tarzi kullanmak lazim Sinan'i bizim icin en verimli olacagi yer orasi. Bence cok iyi son vurusu var, topun nereye gelecegini iyi kestiriyor Kayseri macinda bu konuda biraz sac bas yoldursa da.

Bence sezon sonuna kadar bu apaciye mecburuz maalesef istemesek de zaman zaman kadro disi kalmali falan desek de. Bu yüzden illa kullanacaksak da sol kanatta kullanalim, en azindan merkezde oldugu gibi kaptirdigi toplar aninda kontra ataga dönüsmez orta saha üzeri. Oradan da bol bol topu sola dogru sürüp sagina cekip orta yapabilir hem. Feghouli degisik bir adam 80 dakika gözükmez 81 de bi an da cikar tak diye gol atar ya da asist yapar böyle bir herif bu.

Ndiaye yi satmasaydik ben böyle oynamamizi istiyordum hep. Nagatomo yerine Linnes'i düsünüyordum tabi o zamanlar.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Garry Feghouli Ndiaye Belhanda
Gomis

Bildiğin Şaban!!! Şunun şaşkın bakışlarına bak yaa!

DYCulTTW0AACKu4.jpg

O Adamın topicin içindesiniz Berkan Bey.

8 / 10 Numara farketmez...ama Belhanda banko oynar bu oyuncu toplumunda.

Bırakın bu işleri kardeşim, 25. haftaya geldik hala adama mevki arıyorsunuz. 10 olmadı 8 olsun, 8 de olmaz sol açık oynatalım. Yok ikinci forvet mi oynatsak vs vs.
Muslera'nın yerine kaleye mi geçseye kadar geleceksiniz sezon sonuna kadar.

Yeteneksiz, beceriksiz, gamsız bir halta yaramayan bomboş bir herif olduğunu kabul edin.

Yaptınız 25 hafta trollüğünüzü tamam yeter.

Yaptigin oyuncu kurgusu haric katiliyorum dediklerine. Bu apaciyi ne kadar yeteneksiz ve gereksiz bulsam ve sevmesem de ara sira ise yarayabiliyor anlik, yeteneksiz dedim ya tek begendigim bir yönü var bunun o da havadan defans arkasi attigi toplar. Bak yukarida Allah var bunu gercekten iyi yapiyor, hep elestiriyorsunuz diyorlar ya iyi buldugum yönü de var ama yetmiyor yine de genel olarak.

Sinan orada olmaz hocam, bu cocuk sanki hantallasmis gibi biraz. Kilo mu aldi ne oldu iri yari birsey olmus bir kac hafta da. Ön tarafta en ileri ucta veya second striker tarzi kullanmak lazim Sinan'i bizim icin en verimli olacagi yer orasi. Bence cok iyi son vurusu var, topun nereye gelecegini iyi kestiriyor Kayseri macinda bu konuda biraz sac bas yoldursa da.

Bence sezon sonuna kadar bu apaciye mecburuz maalesef istemesek de zaman zaman kadro disi kalmali falan desek de. Bu yüzden illa kullanacaksak da sol kanatta kullanalim, en azindan merkezde oldugu gibi kaptirdigi toplar aninda kontra ataga dönüsmez orta saha üzeri. Oradan da bol bol topu sola dogru sürüp sagina cekip orta yapabilir hem. Feghouli degisik bir adam 80 dakika gözükmez 81 de bi an da cikar tak diye gol atar ya da asist yapar böyle bir herif bu.

Ndiaye yi satmasaydik ben böyle oynamamizi istiyordum hep. Nagatomo yerine Linnes'i düsünüyordum tabi o zamanlar.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Garry Feghouli Ndiaye Belhanda
Gomis

Ndiaye gitmese bu futbolcumsu zaten yedek kulübesinde toz almaya devam ediyordu.
Feghouli de yetersiz ama bakıyorsun bir çok aksiyonun içinde, pozisyonlarda var. Belhanda rakibin yakaladığı pozisyonlarda var.

Sinan konusunda katılıyorum esasında o mesajıma da ek yapacaktım, sol açık gibi yazıyorum ama esasında Sinan serbest takılmalı daha çok 2. forvet gibi. Acayip kokluyor golü. Nidaye kalsa ortayı Fernando ile ona teslim eder 4-4-2 bile oynardık. Sinan Gomis'in yanında, Feg-Garry kanatlarda.

Zaten Ndiaye olmadığından Donk-Fernando gibi 2 çapa yazmak zorunda kaldım. Mücadele güçleri Selçuk'tan iyi, ayakları da Tolga'dan iyi. En azından ayakta kalırlar, Selçuk gibi yıkılmazlar ve 5-10 metreye pas atabilirler.

Ne bekleniyor anlamıyorum. Adam sürekli dikine ve zor paslar deniyor.

Dakika 90+kusur takim 2-1 onde.

Takimin beyni, yani 10 numarasi topu tabanina alir, rakibe kicini dayar. Ya faul alir ya da sikisinca hemen yanindaki takim arkadasina atar. Hatasi zaten zor pasi secmek. Iste bu yuzden Belhanda asla bir 10 numara degil. 7 veya 8 numaradir.

Seni hic sevmedim Belhanda
Seni bulhaninda, alhaninda
taaaa....

Son düzenleme:
Bu performansla oynatılırsa Fener deplasmanında sahada silinir. Beşiktaş deplasmanında da yokları oynamıştı. Yüksek konsantre ile kora kor mücadeleye girecek oyuncu profili yok adamın.

Tolga falan oynasın deniliyor yerine ama bu tezin geçerli olmadığı Sivas ve Paşa maçlarında ortaya çıktı. Bende beğenmiyorum ama alternatifi olmadığı için oynamak zorunda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda bu oyuncu topluluğunda her türlü 11 başlamalı fakat yaza zarara etmeden satabiliyorsak hiç düşünmeye gerek yok.Oldukça yetenkli olduğu gibi her an takımına gol yedirebilecek potansiyeli de sahip

Dün pas hataları ve kaçırdığı gole rağmen bence iyi oynadı. Kötü oynadığı maçlar da var. Beklentimin altında sezon genelinde ama forumda son yıllarda hemen her oyuncuya inanılmaz öfke ve kin var. Eskiden hakemlere ve rakip oyuncuya böyleydi. O hala devam ediyorken şimdi kendi oyuncularımıza. Bunları diyenler de zannedersin kendi işlerinde üstad-ı azam. Sürekli bir nefret kusma, aşağılama, zaman zaman ırkçılık, küfür ne ararsan var. Muslera bile bu rüzgardan nasibini aldı. Eleştirinin ötesine geçen şeyler bunlar. Mide bulandırıcı.

Belhanda'nın sürekli aynı ön yargıyla değerlendirilmesinin kötü performansından çok şu sebeplere bağlıyorum:

1. Sneijder'in yerine gelmesi ve yazın olan mevzu
2. Aldıran hoca
3. Forma numarası
4. Ödenen para
5. Arap olması
6. Fener maçındaki kart

Kötü de oynasa iyi oynasa önce bu 6 kriter dikkate alınıp sonra performans yorumu yapılıyor. Bunu kırması için de her maç gol ve asist yapması lazım malesef.

Baş belası sezon sonu 3e 5e bakmadan tekmeyi basalım.Bundan hiçbir şey olmaz.

sorumsuzca tavırları gerçekten bezdirdi beni, son 5 dk yaptığı iki top kaybında gol yemediğimize dua etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt