Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda bir snijder olmasada beyendim bugun o olmazsa atak yapamıyoruz cok kosuyor yoruluyor

bu kadar laf edecek bir vaziyet yoktu bence
otomatige baglamis millet

Reis, kırmızı kart görüp, saçma salak bir geri pas atmadığı için laf edecek bir şey yok diyeceksek, heriften beklentilerin ne seviyeye geldiğinin, herifin ne mal olduğunun göstergesidir bu.

Herif hücum alanında 0, yaptığı bir olumlu iş yok, olumluyu geçtim çoğu atağı da yanlış pas tercihleri, kötü paslar ile .iç ediyor.
İyi duran top kullanıyor diyorlardı, Gençlerbirliği maçında beri rakibin ön direkteki adamına kesiyor topu.

İyi yaptığı tek şey yok.

Reis, kırmızı kart görüp, saçma salak bir geri pas atmadığı için laf edecek bir şey yok diyeceksek, heriften beklentilerin ne seviyeye geldiğinin, herifin ne mal olduğunun göstergesidir bu.

Herif hücum alanında 0, yaptığı bir olumlu iş yok, olumluyu geçtim çoğu atağı da yanlış pas tercihleri, kötü paslar ile .iç ediyor.
İyi duran top kullanıyor diyorlardı, Gençlerbirliği maçında beri rakibin ön direkteki adamına kesiyor topu.

İyi yaptığı tek şey yok.

ben bugun diger maclar gibi kritik yerde pas hatasi gormedim
ztn defansif oynadik herif de iyi mucadele etti top tuttu fln
sene basindan beri mac cevirmemis adamdan takimi oynatmasi beklenemez
beklentiler acisindan normal bi oyundu

butun maci tekrar izleyip dk dk sunu yapti mi diyeyim
bence ortalama - iyi arasindaydi
kotu degildi
bu kadar

Uzlaşamayız seninle. Mücadele anlamında hadi ortalama diyelim. Takıma liderlik etmesi gereken bir pozisyonda oynuyor; hangi liderliğini görebildin yahu?. Lütfen ama...

trabzon maçında skora katkı yapmazsan sana laflar hazırladım

butun maci tekrar izleyip dk dk sunu yapti mi diyeyim
bence ortalama - iyi arasindaydi
kotu degildi
bu kadar

Katılıyorum. Ama kabul etmek gerekir ki şut özürlüsü bir oyuncu, ve bu kolay kolay düzelecek gibi durmuyor. Yoksa bende beğendim oyununu bugün, kart görür diye düşünüyordum. Ama belli ki maça kendini iyi hazırlamış. Lakin şutu yok. 10 numara da olmazsa olmazlardan biri maalesef bu oyuncumuzda bulunmuyor.

ben bugun diger maclar gibi kritik yerde pas hatasi gormedim
ztn defansif oynadik herif de iyi mucadele etti top tuttu fln
sene basindan beri mac cevirmemis adamdan takimi oynatmasi beklenemez
beklentiler acisindan normal bi oyundu

Maç kurtarsın diye bir beklentim yok, saçma bir geri pasıyla rakibi pozisyona sokmadı, gol yemedik, buna da şükür bundan en fazla bunu bekleriz zaten diyorsan eyvallah, o zaman normal demen anormal değil.

Bir tane fark yarattığı maç yok.

Takımın 10 numarası bizi hiçbir maçta rahatlatmadı. Şu fener maçında rakibinde düzgün adam yokken yine yokları oynadı.

Bize hangi maçı kazandıracaksın acaba.

Her açıdan vasat bir oyuncu, sene sonu defol git.

Sneijer kalsaydı şu kazık girmeseydi hem şuan şampiyonduk hemde gelecek yıllarda alıcağı ücreti saymıyorum 15 milyon euro zararda değildik.

Seneye Feghuli ile birlikte defedilmeli.

Yallah arabistan çölüne.

Galatasaray'ın 10 numarası biraz daha sorumluluk almalıdır. Yine söylüyorum 8 milyonluk katkı beklemiyorum ama 5 milyonluk katkı vermelidir en azından,şu ana kadar verdiği katkı 800 bin'liktir.

Sneijder olsa ve bunun yakaladığı pozisyonu yakalasa 90'a çakardı onu...ama ne yazıkki Belhanda bu işte...sezon başı bir Belhandanın bir röportajında söylemişti...kendisinin orijini Defansif ortasahaymış...aslında sezon sonu iyi bir Ofansif ortasaha ve Belhandayıda Selçuk'un yerine monte edilebilir...Tudor bunu Defansa yardım ettiğinden Sneijderi yolladı zaten...dediğim gibi iyi bir skorer Ofansif ortasaha ile önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Son düzenleme:
her seyi gectim sahada ismini duymadim ben

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Son düzenleme:
Acayip skor kasti ama hiç bir maçta yok. Dünyada bulamazsın benzerini.

Yedik canım sneijderi bunun yerine. Bide gittik deli bonservis verdik. Neyse giren şemsiye açılmaz. Gittiği yere kadar artık.

GSCimbom Mobile App

Yok arkadaş bu araplar olmayacak

İnşallah Feghouli-Belhanda ikilisine sene sonunda talip çıkar yoksa çok fena kazık girdi bize bu ikisi ...

Cidden kelimeler kifayetsiz kalıyor.

Önüne düşen topa bı vuruşu var sanki ilkokul kızı vuruyor topa.
Ayıp yahu

Bok gibi para verdik bok gibi de para alıyor
Katkısı asistin asistinin asisti

35lik Şinoyu buna tercih etmeyenler rafting izlesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt