Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani en yakin dönemde bütün büyük maclarda damga vuran satmayan 10 no yu diyorsun degil mi? 4. yildizi alirken en önemli iki oyuncudsn birisi, Sl ligine 2 kere tasiyan, gruplardan cikaran, kupa finallere damga vurani diyorsun degilmi?
Belhanda tirnagi kadar yaprsa basarili derim kendisine. En önemlisi büyük maclari birak almasini satmasin yeter

Son dedigini kabul etmiyorum, hatta en son diyecek kisiltden birisin. Sneijderde tam o nu derken dalga gecenlerin haddine degildir, öyle seyler demek ;)
Katılıp katılmamak senin bileceğin iş ben ise yaramayanlari her zaman söylerim
Erkan in paylaştığı postu oku futbolun Sadec e şut çekmek olmadığını anla

Bu Alemin Tek Kralı

Yahu yeter sabah akşam bu adam hakkında konuştuğunuz.

Yeni bir şey de yok döndür döndür hep aynı şeyler.
Maç olmayınca böyle oluyor bu arada şerefe
f57b06fa07218ee91112a9796c7b0971.jpg

Bu Alemin Tek Kralı

Bursa maçı pres kırmızı kart konya maçı press gol fener maçı press tolga bomboş kaçırdı
Gözle izlemek önemli maçları

Bu Alemin Tek Kralı

Plastik bardakla viski mi icilir ya ?

Silah utanmis gibi biraz. Kadraja girmemeye calismis ama kurtarmamis.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç olmayınca böyle oluyor bu arada şerefe
f57b06fa07218ee91112a9796c7b0971.jpg

Bu Alemin Tek Kralı
ADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAMADAM

KRAL !!... alem buysa

Derbi analizi ve Belhanda'nın takım içindeki önemine dair mükemmel bir yazı. Sabırla okuyanın bu adama karşı olan ön yargısını kıracağına eminim.
Futbol Akademi >> Galatasaray derbi analizi

Efsane yazı ve hepsi kanıtlı. Biz de defalarca yazdık buraya ama bize inanan olmadı. Hatta ben burada çok iyi Çalım atıyor ve takımda en çok topla giden oyuncu dediğimde dalga geçmişlerdi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet ne var bunda

Bu Alemin Tek Kralı

Meslegin geregi yaninda bulundurman vs gerekmiyorsa bireysel silahlanmaya karsiyim ben.

Ha meslegin geregiyse bile öyle ulu ortam internette paylastigin fotograflarda gözükecek sekilde olmasini dogru bulmuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt