Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeteeeeeerrrrrr Sneijder ile kıyas yapmayın!!!!!!!!!!!!

Bu mantıkla;
Hagi>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Sneijder
Lincoln>Sneijder (saf yetenek olarak)

Belhandacilar habire Sinoyu ortaya atiyorlar. Sonunda da agliyorlar Sneijder ile kiyaslamayin diye. Sizofrenlik

Hücum anlamında anlamında en kötü olduğumuz maçlar; Trabzon, Paşa ve 70 dakikalık Sivas deplasmanları. Ne tesadüf ki bu 3 zamanda da Belhanda yoktu.

Bu bile yeterli bazı şeyleri görmeye.

Bjk , basak, fb maclarinda ne yapti mesela? Anlatirmisin, antalya ilk macts ne yapti?

o gün kupayı kaybetseydik kimsenin umrunda bile olmazdı oraya kadar getirdiği, bunu en iyi sen bilirsin. Oyun olarak gayet iyi. Herkesin beklentisi farklı.

Size göre 10 numara her maç bulduğu yerden 10-11 tane şut çekmeli, biri gol olursa kahraman olmalı. Ama pres yapmasına,ikinci topları toplamasına,geriye yardıma gerek yok.

Bana göre ise o tip 10 numaraların devri bitti. Üst düzey kulüplerin hemen hepsi öyle 10 numara kullanmıyor. İki tane hücumcu yönü çok yüksek 8 numara oynatıyor. David Silva-De Bruyne ikilisi gibi.

Belhanda'yı eğer eski tip 10 numara olarak görürsen tabi hayallerini karşılamaz ama 8.5 numara görürsen bu takım için önemini görürsün.

bak kardeşim olayı sana çok net anlatıyorum beni anlaman dileğiyle.
1. bugün muslerada hatalı gol yiyor ağzımı açıp tek kelime laf etmiyorum, o gün hagi atıldıktan sonra o kupayı kaybetseydik ağzımı açıp tek kelime laf etmezdim çünkü oraya çıkmak apayrı bir başarı, elediğimiz takımlar vs. olarak söylüyorum.

2. 10-11 şut beklemiyorum, hatta şut dahi atmasın lüzum yok. ikinci toplara koşuyor eyv, pres yapıyor ona da eyv. bunlarda sorun yok zaten. ama mesela dün ikinci topa koşarken yusufa acaip bir top kaptırdı ve burak ofsaytta olmasaydı golü yemiştik, orda topa bassa direk hiç sorun yok bunu da geçtim olabilir.

3. belhanda bazen duraksıyor anlık inme geliyor gibi adama her zaman yaptığı savunmanın üzerine gitme işini yapmıyor en yapması gereken yerde, tutuyor ters top atmaya çalışıyor çoğunda rakip orta saha araya giriyor. belhanda, selçuk ve donk arkasında iken net olarak böyle işlere girmemesi gerekiyor dikine oyna çalıma gir ama tutup oyun bi yere yığıldığında topu göbeğe oynayıp kaptırma.

4. belhanda arkasında fernando oynarken daha az hata yapıyor sebebi ise yukarı da anlattığım olay, topu orada fernando çıkartıyor çünkü her zaman. fernanda göbekte ise her zaman +1 fazlayız hem defansta hem orta sahada.

en çok eleştirdiğim olay ise sağına soluna arkasına bakmadan attığı paslar. normal oyunda attığı paslardan bahsetmiyorum. direk muslera ile rakibi başbaşa bırakacak paslar atıyor yav. 8.5 diyelim hadi tamam, ben hiç bir orta saha oyuncusunun böyle paslar attığını hatırlamıyorum. yekta bile önünü arkasını kontrol ederdi topu alınca. dün burak'a attığı pas, karabük maçında yatabarenin attığı golde verdiği pas, daha 1,2 olayı var izlemek lazım hatırlamak için.

bunları yapmasa kendi adıma konuşuyorum şuraya girip tek kelime eleştirmem. ha tutar başak veya bjk maçını alır gene benim için sezonu kurtarmış olur. ama yok yani bir tek konyaspor maçı var tek başına aldığı. oda kupa maçıydı sanırım.

Adamlar dün savunanlara yok tevacuzsünü seviyorlar yok yalamalar yok gt gibi kelimeler ediyordu
İşin kötü yanıda admin olanda buna canak tutuyor şaka gibi

Alemin Tek Kralı

Aylardır kısır döngü içinde başlık.

Belhanda sevenler

Belhanda sevmeyenler

Şampiyon olduğumuzda da bu durum değişmeyecek. Bir gün oda diğerleri gibi gidecek. Zamanını bilemiyoruz , kestirmesi de zor.

O zamana kadar futbolcuya sahip çıkıp destek olmak varken , şampiyonluğun son virajında takımın en önemli futbolcularından birine yapılan yorumlar saygısızca.

Kimse sevmek zorunda değil , arap diye sevmeyebilirsin , futbolunu beğenmeyebilirsin , tipine gıcıksındır sevmezsin anlarım ama yüzlerce sayfa olmuş hala ortak nokta yok.

Sadece eleştireceğim diye , ilk sayfalardaki argümanlarla eleştirmeye calısmayın. Komik oluyor.

Hele bir şampiyon olalım. Sonra sayfalarca tartışırız kalmalı mı gitmeli mi diye ?

Adamlar dün savunanlara yok tevacuzsünü seviyorlar yok yalamalar yok gt gibi kelimeler ediyordu
İşin kötü yanıda admin olanda buna canak tutuyor şaka gibi

Alemin Tek Kralı

hqdefault.jpg

evet

adminiz diye eleştiremeyelim
paramız yok diye eleştiremeyelim
locamız yok diye eleştiremeyelim
kombinemiz yok diye eleştiremeyelim
sezon bitmedi diye eleştiremeyelim
daha derbi performansı görmedik diye eleştiremeyelim

böyle mantık mı var yav :D :D :D :D :D

Yeter yav bu nedir herifin oynamadığı maçta bile eleştiren gördüm

Her maç her maç aynı tartışmalar kim oynasın yerine ? Var mı daha iyisi ?

Oynamayınca da arıyoruz işte yapacak bir şey yok

Belhandacilar habire Sinoyu ortaya atiyorlar. Sonunda da agliyorlar Sneijder ile kiyaslamayin diye. Sizofrenlik

Belhanda'cılar diyerek kendi futbolcusunu ötekileştiren kişilerin gayesi zaten iyi değildir yada zeki birisi değildir. Belhanda elinden geleni yapmaya çalışan birisi. Tarık Çamdal muamelesi görmesi üzücü gerçekten.

Belhanda'cılar diyerek kendi futbolcusunu ötekileştiren kişilerin gayesi zaten iyi değildir yada zeki birisi değildir. Belhanda elinden geleni yapmaya çalışan birisi. Tarık Çamdal muamelesi görmesi üzücü gerçekten.

Yoo Habire sneijdercilar sneijderspor diyenlerden dolayi diyorum bende. Aslinda pek elestiri yapmak istemiyordum ( rezalet 2. Yarisini bile. Hele hele o geri paslar. Nando olmasa yemistik yine).
Illahi Vurun yüzümüze diyen tipler var burada.

Yoo Habire sneijdercilar sneijderspor diyenlerden dolayi diyorum bende. Aslinda pek elestiri yapmak istemiyordum ( rezalet 2. Yarisini bile. Hele hele o geri paslar. Nando olmasa yemistik yine).
Illahi Vurun yüzümüze diyen tipler var burada.

Ben futbolcunun bize ne kattığına bakarım. Geçmişteki en iyi performanslarına bakarak kıyas yaparsak Sneijder ile kıyas kabul etmez. Lakin Sneijder'in son sezonu ile şuan Belhanda'nın performansını mukayese edersek Belhanda kesinlikle çok öndedir. Yaptığı saçma hatalar var evet ama sadece bunları görerek futbolcu yorumlanamaz.

Hagi, Sneijder, Belhanda, Lincoln ve diğer 10 numaralar hepsi de bizim futbolcumuz herkesin belli bir katkısı var hepsi de şampiyonluklar yaşadı ki Belhanda'da yaşayacaktır. Tabi ki her futbolcu eleştirilebilir dünya da kusursuz denebilecek futbolcu yok daha geçen gün sezon ortalarında Ronaldo bile yerden yere vuruluyordu bunlar gayet normal şeyler hatta geçmişteki oyuncular üzerinden şu an mevcut oyuncumuzu eleştirmek doğal fakat sürekli aynı şeyleri denmesi gerekmez çünkü Hagi > Sneijder > Belhanda yetenek ve oyun görüşü olarak bu böyledir hepsininde yaptığı farklı işler vardı kiminin avantajı kiminin dezavantajı var o yüzden önümüze bakalım geçmişi unutalım çünkü geçmişe bağlı kalarak geleceğe ihanet ederiz şu an mevcut oyuncumuz Belhanda ne olursa olsun şampiyonluğa kadar savunmalıyız hatta iyi bir yaz kampında Terim'le beraber bambaşka bir seviyeye çıkabilir yetenek olarak farklı bir yeteneği var. Terim her oyuncuya sıcak yaklaşmaz demek ki Belhanda'dan istediği görevleri yerine getiriyor ben Terim'in Belhanda'yı seneye bambaşka bir seviyeye çıkaracağına inanıyorum birlikte nice şampiyonluklar kazanacaklardır çünkü Terim'in istediği oyuncu yapısı Belhanda'da var

Hoca kenara geldiğinde baya bir öpüp kokladı, lakin makul bir alıcı çıkarsa kalması yönünde görüş bildireceğini pek sanmam.

Yeter yav bu nedir herifin oynamadığı maçta bile eleştiren gördüm

Her maç her maç aynı tartışmalar kim oynasın yerine ? Var mı daha iyisi ?

Oynamayınca da arıyoruz işte yapacak bir şey yok
Sneijder oynamayinca da ariyorduk ve buna ragmen gitsin diyen sürekli sendin Aydin. Celismeyelim kendimizle. Aradigimiz fln da yok ayrica.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt