- 13 Ekim 2014
- 108.646
- 58.333
- 4.588
Denilecek çünkü gerçek bu.Habire Belhandasiz söyle böyle denilmicek o zaman. Göztepe , Kayseri maclari felan, Belhanda yedekti ve 3-4 sikistirdik.
Diger dedigim maclara ne niye söz yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denilecek çünkü gerçek bu.Habire Belhandasiz söyle böyle denilmicek o zaman. Göztepe , Kayseri maclari felan, Belhanda yedekti ve 3-4 sikistirdik.
Ben de biliyordum böyle gereksizin teki olduğunu çünkü hem Schalke zamanını izledim hem de Favre hocam yüzünden Nice zamanını izledim.
Alınırken öyle methiyeler düzenler vardı ki burada yok modern 10 numara yök şöyle iyi böyle iyi diye. Ha bunları diyenler Tudor'un boyuna posuna da tapıyordu yani ne beklenebilir ki.
Benim beklentilerim hep minimum seviyede Belhanda ya karşı. Ama şu takımda neredeyse bütün ofansif oyuncularımız en az bir maçı tek başına kazandırdı. Sinan bile maç aldı.
Bak Belhanda ya dair beklentim yok ama insan Galatasarayın 10 numarasının en azından 1 lig maçını olur olmaz direkt kazandırmasını istiyor.
Yapacak birşey yok diye de herşeyi kabullenmek yanlış. Iyi o zaman Dursun da seçilsin yapacak birşey yok, Selçuk ile 2-3 sene daha kontrat uzatalım yapacak birşey yok sonuçta. Bu böyle olmamalı.
sent via GSC
Denilecek çünkü gerçek bu.
Ciddiye alamadım çünkü yeterli bilgin bile yok. Göztepe maçında 80 dakika sahada kaldı Belhanda.Diger dedigim maclara ne niye söz yok
Kendi kendinize dost düşman yaratmanıza gerek yok.Ben de biliyordum böyle gereksizin teki olduğunu çünkü hem Schalke zamanını izledim hem de Favre hocam yüzünden Nice zamanını izledim.
Alınırken öyle methiyeler düzenler vardı ki burada yok modern 10 numara yök şöyle iyi böyle iyi diye. Ha bunları diyenler Tudor'un boyuna posuna da tapıyordu yani ne beklenebilir ki.
Benim beklentilerim hep minimum seviyede Belhanda ya karşı. Ama şu takımda neredeyse bütün ofansif oyuncularımız en az bir maçı tek başına kazandırdı. Sinan bile maç aldı.
Bak Belhanda ya dair beklentim yok ama insan Galatasarayın 10 numarasının en azından 1 lig maçını olur olmaz direkt kazandırmasını istiyor.
Yapacak birşey yok diye de herşeyi kabullenmek yanlış. Iyi o zaman Dursun da seçilsin yapacak birşey yok, Selçuk ile 2-3 sene daha kontrat uzatalım yapacak birşey yok sonuçta. Bu böyle olmamalı.
sent via GSC
Can ne yapalım şimdi yapacak birşey gerçekten yok. Yedeği mi var da Belhanda kesilsin?. Sezon sonuna kadar saçma sapan yorumlar yapmayın sezon bitsin şampiyon olalım sonra konusalım.
Dostumuzu düşmanımızı bilelim.
Ciddiye alamadım çünkü yeterli bilgin bile yok. Göztepe maçında 80 dakika sahada kaldı Belhanda.Diger dedigim maclara ne niye söz yokKayseri maçında da ne kadar zorlandığımızı hatırlatmama gerek yok herhalde.
Trabzon deplasmanı bu sezonun en kötü futbolu, Kayseri deplasmanı öldük öldük dirildik, Osmanlı maçı Arena'daki en kötü maçımız bu sezon. Paşa maçında pozsiyonlara girdik bir şekilde ama bariz bir organizasyon eksikliği ve dirençsizlik vardı.Gerçek falan değil sivas maçı dışında belhandasız aşırı kötü oynamadı takım, paşa maçında pozisyonlara girdik atamadık.
Trabzon deplasmanı bu sezonun en kötü futbolu, Kayseri deplasmanı öldük öldük dirildik, Osmanlı maçı Arena'daki en kötü maçımız bu sezon. Paşa maçında pozsiyonlara girdik bir şekilde ama bariz bir organizasyon eksikliği ve dirençsizlik vardı.
Kendi kendinize dost düşman yaratmanıza gerek yok.
Kimse Galatasarayın kötülüğünü istemiyor, istesem zaten bu adamın kariyerinin sonuna kadar bizde kalmasını isterdim en büyük zarar bu olurdu.
sent via GSC
Osmanlı içerideki en kötü maç mıTrabzon deplasmanı bu sezonun en kötü futbolu, Kayseri deplasmanı öldük öldük dirildik, Osmanlı maçı Arena'daki en kötü maçımız bu sezon. Paşa maçında pozsiyonlara girdik bir şekilde ama bariz bir organizasyon eksikliği ve dirençsizlik vardı.
Sırf Feghouli o maç 3 tane 100% lük gol kaçırmıştı. Garry nin de 4 tane falan net asistini yediler bizimkiler.Osmanlı içerideki en kötü maç mıTrabzon deplasmanı bu sezonun en kötü futbolu, Kayseri deplasmanı öldük öldük dirildik, Osmanlı maçı Arena'daki en kötü maçımız bu sezon. Paşa maçında pozsiyonlara girdik bir şekilde ama bariz bir organizasyon eksikliği ve dirençsizlik vardı.yav Karce olmasa 10-0 bitecek maçtı,neden bahsediyorsun
Oynanan futbolun kalitesini sadece girilen pozisyonla ölçüyorsanız eğer bu konuşmayı devam ettirmemizin pek bir anlamı yok. Son Trabzon maçında goller dışında toplasan 2 tane net fırsatımız var ama sezonun en iyi futbolunu oynadık diyoruz. Neden böyle bunu biraz düşünün derim, zihin açar.
Neyle ölçmeyi düşünüyorsun.Çok biliyorsun madem bizi de aydınlatta biz de öğrenelim sayendeOynanan futbolun kalitesini sadece girilen pozisyonla ölçüyorsanız eğer bu konuşmayı devam ettirmemizin pek bir anlamı yok. Son Trabzon maçında goller dışında toplasan 2 tane net fırsatımız var ama sezonun en iyi futbolunu oynadık diyoruz. Neden böyle bunu biraz düşünün derim, zihin açar.
bugün bir işsiz olarak yine antrenmanı izledim
11e 11 + 2 jokerli çift kalede fernandonun yanında oynuyordu önündeki 3lü yasin sinan garry idi
bu bir işaret mi acaba
Inşallah değildir.bugün bir işsiz olarak yine antrenmanı izledim
11e 11 + 2 jokerli çift kalede fernandonun yanında oynuyordu önündeki 3lü yasin sinan garry idi
bu bir işaret mi acaba