Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan insan bir tane şut çeker bir tane maç aldırır lan! 10 numara değil misin oğlum sen ha lalezar? Ne işe yararsın? Hangi maçı aldırırsın? Bir de üstüne yine ilk yarı rakibe kafayla çok güzel asist yapıp golü yediriyordun. Bu tarz maçlarda kilit ancak uzaktan şutlarla duran toplarla açılabilir lakin bizim ibiş ne şut çekebiliyor ne de frikik kullanabiliyor sağ olsun! Pasları da eh işte. Takımı ileri taşısın diye mecburen oynasın diyoruz da arkadaş sen de arada bir iki tane gol at lan arada şut çek. Ayıptır lan bir de topçuyum diye geziyorsun.

10 numaraymış pehhh. Allahın ibişi seni.

Sıra mustafa pektemek te ha

Alemin Tek Kralı

bile var orda kardeşim okuyamıyorsun sanırım

ceza sahasına her ara pasını yerden atıp kaleciye veya rakip defansa göndermiyor mu , sen göremiyor musun maçları izlerken
Gördün mü Gomis e verdiği pası alda at demedimi daha ne yapmasını istiyorsunuz

Alemin Tek Kralı

yapsın dedik yaptı işte helal olsun

direk bu muhabbetimiz aklıma geldi o pastan sonra

GSC App

Bu kekodan Galatasaray'a 10 numara olacağını düşünenler futbolu gram bilmiyor. Beş para etmez. Kazığın büyüğü girdi.

20 tane top ezdi, 1 gomis’e verdiği pas dışında birşey yoktu. Hatta ilk yarıda mallığı yüzünden yiyorduk bile ama böyle adamlar gole ihtiyaç olan maçta çıkmaz. Çıkarırsan sonra fanboyları gelir 70 dakika mal mal dolanan adam çıkmasaydı kesin kazanırdık diye ahkam keser

Sıra mustafa pektemek te ha

Alemin Tek Kralı

bile var orda kardeşim okuyamıyorsun sanırım

ceza sahasına her ara pasını yerden atıp kaleciye veya rakip defansa göndermiyor mu , sen göremiyor musun maçları izlerken
Gördün mü Gomis e verdiği pası alda at demedimi daha ne yapmasını istiyorsunuz

Alemin Tek Kralı

yapsın dedik yaptı işte helal olsun

direk bu muhabbetimiz aklıma geldi o pastan sonra

GSC App
Kardeşim yine yazmazdım ama senin samimiyetine inandığım için yazdım
Başkaları gibi inkar etmeyeceğini bildiğim için

Alemin Tek Kralı

Bilader seni fena kufur manyagi yaparim

Macin tek gol pozisyonu bu adamin ayagindan geldi ne anlatiyon sen allahin gelsenkirchenlisi

sen kimsin ? Gel yap yiyorsa. Gözlerinle izle maci. Evet posisyon yaratti Bu tarihi kazik. Rakibe kac tane . Baskalarini bos bos alintila simdi

Ulan insan bir tane şut çeker bir tane maç aldırır lan! 10 numara değil misin oğlum sen ha lalezar? Ne işe yararsın? Hangi maçı aldırırsın? Bir de üstüne yine ilk yarı rakibe kafayla çok güzel asist yapıp golü yediriyordun. Bu tarz maçlarda kilit ancak uzaktan şutlarla duran toplarla açılabilir lakin bizim ibiş ne şut çekebiliyor ne de frikik kullanabiliyor sağ olsun! Pasları da eh işte. Takımı ileri taşısın diye mecburen oynasın diyoruz da arkadaş sen de arada bir iki tane gol at lan arada şut çek. Ayıptır lan bir de topçuyum diye geziyorsun.

10 numaraymış pehhh. Allahın ibişi seni.
Çok kibar yazmışsın Ermancım. Okurken sinirlendim.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam'a laf atan, art niyetlidir.

Takimin en iyi oyuncusu degil ama en onemlisi.

Çok kibar yazmışsın Ermancım. Okurken sinirlendim.
Söyleyeceğimi maç konusunda söyledim zaten ne var ne yok döktüm. Biri editlemiş galiba. Yarım saattir ağzımdan küfür dışında bir şey çıkmadı. Allah böyle takımın belasını versin, yazıklar olsun.

öyle boş beleş bi 10 numara ki anlatmaya kelimeler yetmez ama gelgör ki takımda başka oyun kurucu olmadığı için şuan oynatmak zorundayız.

Haftaya ilk 11 olması imkansiz gibi bişey olursada adaleti sorgularım zaten

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senin kadar bos bos konusan yok forum'da.
Noldu yine asistin asistinin asistinin asistinimi yaptı yoksa. Attığı her top rakibe gitti hala şu adami savunmayın. Her maç bir umut diyoruz hadi diyoruz ortada yok ne zaman top oynayacak ? Sene bitti. Oynamasin haftaya.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu oyundan çıktı, takım hepten dağıldı. O kadar acınacak haldeydik bugün.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kavgayı bırakın olan oldu değmez kırmaya birbirimizi takım kötüydü

Alemin Tek Kralı

Takımın hemen hemen hepsi rezalet ötesi oynadı. Belhanda da kötü herzaman ki gibi ama adam ciddi anlamda hucumsal anlamda katkı veriyor işte.
Daha iyisi yok işte o bölgede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt