Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üzgünüm belho o kadar iyi bir zaman geçirdik senle
aşıktım sana ama zamanla bitti
belki de aşk değildi
sneijderi unutmak için yaptım bilmiyorum
ama bitirmeliyiz bunu
sen üzülme bende üzülmeyim

git demek istemiyorum ama kalman da gereksiz

İlk yarı vasat ikinci yarı efsaneydi be,her topa bastı ve ileri topu taşıdı mücadeleci yapısı ile hiçbir maçta takımı eksik oynatmıyor tebrikler tekrar krala

Sofascore istatistiklerine göre 7.7 ile maçın adamı olmuş. Açıkçası çok eleştiriliyır ama bu adam çıkınca ortasaha çöküyor. Gol asist yapamadığı için beğenilmiyor heralde ama mücadele, pres olarak iyiydi. Tabiki bu yetmez bize.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maçta Belhanda'yı beğenmeyenler kendini belli etsinde engeli basıp cahil futbol yorumları görmekten kurtulayım.

Beğendim bugün. Biraz daha sorumluluk almalı. Rakip alana yığacaksak oyunu kesinlikle oyunda kalmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugun iyiydi yaw ama sene sonu uzamasi lazim o ayri bir konu.

terim topçudan anlamadığı için hep ilk 11 oynatıyor. aslında kesik atıp sinan'ı ilk 11'e alması lazım .

Bu sezon Süper Lig'de takım arkadaşlarına en fazla şut pası veren isim Younes Belhanda (73).

Da18wR7WsAAYrh5

Golde katkısı büyüktü, çok koştu her zamanki gibi 10 numara değil 8 numara oynayıp seçuk denen karaktersizi yedek bırakmalı...Hakkını yemeyin renktaşlar...

Marianonun golünde çok kritik topuk pası vardı. Basit oynadı takım için oynadı. Beğendim bugün bende.

Millet in istediği bir on nummara ama asla olmaz bundan. İyi bir sekiz olur ancak ama bugün gibi basit oynarsa takım adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt